Lipunmyynti Suomen ja Kroatian väliseen maaotteluun käynnistynyt vauhdikkaasti

2.1.2019  |  12:33  |  Ennakot

Lipunmyynti Suomen miesten maajoukkueen otteluun hallitsevaa maailmanmestaria Kroatiaa vastaan on käynnistynyt vauhdikkaasti.

Suomen miehet haastavat Kroatian miehistön harjoitusmaaottelussa Talin Tenniskeskuksella 31.1.2019. Suomen joukkueen muodostavat Henri Kontinen (nelinpelin ATP-29), Emil Ruusuvuori (kaksinpelin ATP-385), Patrik Niklas-Salminen (kaksinpelin ATP-590) ja Otto Virtanen (kaksinpelin ITF-567). Kapteenina toimii Jarkko Nieminen. Kroatian joukkueessa pelaavat huippunelinpelaajat Nikola Mektic (nelinpelin ATP-13) ja Franko Skugor (nelinpelin ATP-26 ja kaksinpelin ATP-356) sekä Viktor Galovic (kaksinpelin ATP-228). Joukkueen kapteenina toimii maailmanmestarikapteeni Zeljko Krajan.

– Tämä on erinomainen mahdollisuus joukkueellemme pelata kovaa maata vastaan. Seuraava virallinen maaottelumme on vasta syksyllä, joten tämä on meille tärkeä harjoitus tulevia koitoksia silmällä pitäen. Mukava myös päästä haastamaan maailmanmestareita kotiyleisömme eteen, kertoi kapteeni Nieminen.

Yhden illan maaottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli. Ensimmäinen kaksinpeli pelataan klo 16:30, toinen klo 18:00 ja nelinpeli klo 19:30 alkaen.

OSTA LIPUT

Jaa:

Seuraava uutinen: Nuorten Sarjatennis peruutettu… →