Liike on lääke -tapahtumia ympäri Suomea

28.5.2024  |  13:28  |  Seurat

Liike on lääke -tapahtumakiertue on täydessä vauhdissa; tutustu kalenteriin ja lähde liikkeelle.

Tennis on mukana osassa Liike on lääke -tapahtumia yhdessä jalkapallon, koripallon ja jääkiekon kanssa. Viime viikolla tennikseen pääsi tutustumaan osana kiertuetta Espoon Verkkopalloseuran ja Jarkko Niemisen johdolla Espoossa. Ensi viikolla on luvassa tapahtuma Lahdessa 6.6., jossa on mukana naisten maajoukkueen kapteeni Emma Laine. Tapahtuma järjestetään sataman parkkipaikalla klo 14.00-18.00; tennistä pääsee kokeilemaan koko ajan ja Laine on paikalla klo 15.00-17.00.

Tapahtumassa mukana olevan Lahden Tenniskerhon puheenjohtaja Anna Degerman on innoissaan tulevasta tapahtumasta.

”Mielestäni urheiluseuroilla on merkityksellinen rooli liikkeen lisääjänä. Haastankin kaikki Lahden urheiluseurat liikkuvuuden lisäämiseen, palveluiden monipuolistamiseen, saavutettavuuteen ja yleiseen pohdintaan siitä, miten saisimme tuotua toimintaamme mahdollisimman lähelle kuluttajaa.”

Tennis osana Liike on lääke -tapahtumia
Espoo 25.5.
Lahti 6.6.
Joensuu 11.6.
Oulu 13.6.
Lappeenranta 25.6.
Turku 27.6.

KATSO KOKO KALENTERI

Degerman toimii myös Lahden kaupungilla Harrastamisen Suomen malli -hankkeessa erityisasiantuntijana. Hän pitää pelkästään positiivisena asiana keskustelun liikunnasta ja liikkumattomuudesta.

”Katson liikkeen olevan kaikille elinehto ja se tulisi olla osa koulupäivää, viikonloppua, työpäivää  tai muuta ajanjaksoa. Tiedän että kaikilla ei todellakaan ole varaa harrastaa, mutta maksutonta kerhotoimintaa on onneksi maassamme tarjolla hyvin. Ongelmaksi saattaa nousta perheiden totuttu tapa olla liikkumatta. Siksi onkin niin tärkeää että saavutettavia ryhmiä tarjottaisiin aktiivisesti ja niihin osallistuminen olisi mahdollisimman vaivatonta.”

Tennisliitto on monessa mukana lasten ja aikuisten liikuttamiseksi. Ympärivuotinen yhteistyömme OP Ryhmän kanssa Hippo Street Tenniksen kanssa liikuttaa vuosittain noin 15 000 koulu- ja päiväkoti-ikäistä, lisäksi aloitamme Puolen Suomen Tennis -hankkeen Olvi-säätiön kanssa. Olemme myös mukana K-ryhmän alulle panemassa Liike on Lääke -kokonaisuudessa; yhteisesti lapsia ovat liikuttamassa tenniksen kanssa Palloliitto ja Koripalloliitto sekä hankkeen keulakuvina JVG. Lisäksi olemme mukana Olympiakomitean vetämässä Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa. Yhdessä olemme vahvempi muutosvoima, yhdessä enemmän – yhdessä menestyen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla: Stella Remander… →