Iro Research Suomen Tennisliiton yhteistyökumppaniksi

28.5.2024  |  12:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Tennisliitto haluaa edistää ja kehittää toimintaansa pohjautuen tutkittuun tietoon.

Tätä tavoitetta tukemaan Tennisliitto ja Iro solmivat yhteistyökumppanuuden. Sopimus mahdollistaa tutkimuspalvelujen ketterän hyödyntämisen Tennisliiton strategian toimeenpanon oleellisena tukitoimintona.

Iro on yksi Suomen johtavista täyden palvelun tutkimustaloista, joka kokemuksen ja ratkaisukeskeisen asenteen avulla auttaa tekemään älykkäitä johtopäätöksiä ja takaa laadukkaan sekä luotettavan lopputuloksen.

“Irolla on tahto ja osaaminen auttaa Tennisliittoa eteenpäin sen upealla matkalla.  Yhteistyössä tulemme jalostamaan dataa tiedoksi, jonka avulla Tennisliitto voi entistä tarkemmin ja paremmin arvioida tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuutta ja myös suunnitella tulevaa, laadukkaan tiedon pohjalta.  Tennis on lajina huimassa liidossa, joten yhteisestä matkasta tulee varmasti mielenkiintoinen”, sanoo Iro Researchin toimitusjohtaja Vesa Väisänen.

Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho näkee yhteistyökumppanuuden Iron kanssa olennaisena osana Tennisliiton toiminnan edelleen kehittämistä.

“Organisaationa haluamme jatkuvasti kehittyä. Paras tapa kehittyä on tiedostaa nykytilanne ja suunnitella tulevaisuutta pohjautuen tutkittuun tietoon. Iron ammattitaidon avulla pääsemme paremmin kiinni nykystrategiamme kulmakiviin, esimerkiksi harrastepelaamisen ja kilpailutoiminnan sekä tapahtumien näkökulmista, ja uskon tämän mahdollistavan myös monia asioita parhaillaan valmisteilla olevan uuden tenniksen strategian 2025-2028 osalta.”

Lisätietoja:

Suomen Tennisliitto
Toimitusjohtaja Teemu Purho
+358 10 574 3956/ teemu.purho@tennis.fi

Suomen Tennisliitto ry on tenniksen kattojärjestö Suomessa. Se koostuu 151 jäsenseurasta, joissa on yli 27 700 jäsentä. Tenniksestä on kiinnostuneita Suomessa lähes 1 000 000 ja tennistä harrastaa noin 150 000 ihmistä. Tennisliitto on toiminut suomalaisten pelaajien parhaaksi jo vuodesta 1911 lähtien.

Iro Research Oy
Toimitusjohtaja Vesa Väisänen
+358 50 320 9142 / vesa.vaisanen@iro.fi

Vuonna 1990 perustettu Iro Research on yksi maamme johtavista täyden palvelun tutkimustaloista. Työllistämme ja käsittelemme datan vastuullisesti ja turvallisesti Suomessa. Laadukas ja luotettava markkinointitutkimus on intohimomme. Räätälöimme tutkimukset ratkaisukeskeisesti ja luovasti tarjotaksemme asiakkaallemme tarpeeseen vastaavaa tietoa, ymmärrystä ja varmuutta päätöksentekoon. 

Jaa:

Seuraava uutinen: Liike on lääke… →