Leivo ja Manner kolmannelle kierrokselle Turkissa

13.5.2009  |  14:10

Suomalaiset jatkoon nelinpelissä

Ella Leivo (ITF 1810) pääsi lucky loserina juniorien 4.kategorian ITF-pistekilpailun pääsarjaan, jossa on edennyt jo kolmannelle kierrokselle. Tiistaina hän voitti toisella kierroksella 14.sijoitetun Intian Anushka Bhargavan (ITF 793) kolmessa erässä ja kohtaa Venäjän Yanina Darishinan. Tämä voitti toisella kierroksella kisan ykköseksi sijoitetun Ruotsin Marija Milutinovicin.
Kahdeksanneksi sijoitettu Tuomas Manner (ITF 495) oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti villillä kortilla mukaan päässeen Turkin Sinan Alparslanin. Kolmannella kierroksella Manner kohtaa Belgian Joseph van Doorenin, jolle hävisi viikko sitten kolmessa erässä.
Nelinpelissä Ella Leivo ja Heini Salonen ovat edennet toiselle kierrokselle, jolla kohtaavat kisan ykkössijoitetut Uzbekistanin Nigina Abduraimovan ja Serbian Jovana Jaksicin.
Tuomas Manner ja Slovenian Tilen Zitnik ovat kolmanneksi sijoitettuja nelinpelissä ja suoraan toisella kierroksella. Mikko Rajamäki ja hänen slovakialaisparinsa Tomas Hruncak ovat edenneet toiselle kierrokselle, samoin kuin Olli Kesti ja Juuso Laitinen.

Juniorien ITF-pistekilpailu (4.kateg.)
9.-17.5. Istanbul, Turkki
Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Ella Leivo (lucky loser) – Anushka Bhargava Intia (14.) 76(4) 46 60
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Tuomas Manner (8.) – Sinan Alparslan Turkki (villi kortti) 61 64
Tyttöjen nelinpeli
1.kierrosta: Ella Leivo/Heini Salonen – Cagil Ozcas Turkki/Mariliis Pilve Viro 76(4) 64
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Tomas Hruncak Slovakia/Mikko Rajamäki – Can Cetinel/Oray Cezik Turkki 75 10 luov., Olli Kesti/Juuso Laitinen – Kimmer Coppejans Belgia/Robert vadn de Pas Hollanti 62 76(4)

Jaa:

Seuraava uutinen: J.Niemisen kirja Pelaamisen… →