Leivo FT:n kokonaisvoittoon, Ojala ja Tolonen Talissa ykkösiä

24.10.2011  |  09:39

Talissa, Helsingissä pelattiin 21.-23.10. miesten kahdeksas ja naisten kuudes Finnish Tour -osakilpailu.
HVS:n pelaajat jylläsivät miesten osakilpailussa: välierissä olivat kärkisijoitetut Tuomo Ojala, Santtu Leskinen ja Oskar Nurmio sekä sijoittamaton,  vasta 15-vuotias TaTS:n Joel Popov, joka oli ottanut voitot Satan Ilkka Riikosesta, HVS:n Henrik Tittosesta ja puolivälierissä HVS:n Ristomatti Lannesta.
Tuomo Ojala voitti välierissä Nurmion 6-4, 6-3 ja samoin luvuin loppuottelussa Santtu Leskisen. Tämä oli pudottanut finaalista Popovin 6-1, 6-2

Ojalalle tämä oli toinen Finnish Tour -turnaus, sisäkenttien SM-kisoissa keväällä hän oli finaalissa. Ojala nousi 20:llä FT-pisteellään kolmanneksi HVS:n Sami Huurinaisen (50p.) ja TaTS.n Lauri Kiiskin (25p) jälkeen. Kolmikon takana 14 pisteessä ovat PVS:n Tuomas Manner, GVLK:n Max Wennäkoski ja HVS:n kaksikko Oskar Nurmio ja Santtu Leskinen.
Miesten viimeinen osakilpailu on 4.-6.11.  Impivaaran tenniskeskuksessa, Turussa. Kisan järjestää TVS-Tennis.

Ella Leivo voitti naisten Finnish Tourin kokonaiskilpailun

Naisten vuoden viimeisestä osakilpailun voitosta pelasivat Smashin naiset Hanna Tolonen (1.) ja Mia Nicole Eklund (2.). Loppuottelusta tuli tiukka kamppailu, joka päättyi Tolosen voittoon kolmessa erässä ratkaisevan erän päättyessä tie-breakiin.
Välierissä Tolonen voitti GVLK:n Ninni Hietaniemen ja Eklund HVS:n Nanette Nylundin.

Naisten Finnish Tourin kokonaisvoiton otti TaTS:n Ella Leivo, josta vain kolmen pisteen päähän nousi Hanna Tolonen. Kolmas tourilla oli Nanette Nylund (13 p.), joka vei sijan pisteen erolla TaTS:n Johanna Hyötyyn ja Smashin Cecilia Estlanderiin.
Kokonaiskilpailun kolme parasta palkitaan rahapalkinnolla: Leivo saa ykkössijastaan 300 euroa, Tolonen kakkosijasta 200 euroa ja Nylund kolmossijasta 100 euroa.

 

 

 

 

Tuomo Ojala

Hanna Tolonen

Ella Leivo

Jaa:

Seuraava uutinen: Tamperelaiset Antalyan ITF-turnauksissa… →