Laura Hietaranta taipui upeasta taistelusta huolimatta Bosnia ja Hertsegovinassa

10.6.2023  |  14:24  |  Raportit

Laura Hietaranta

Helsingin Verkkopalloseuraa (HVS-Tennis) edustava Laura Hietaranta, 19, taisteli urhoollisesti Bosnia ja Hertsegovinassa pelattavassa 15,000$ ITF Banja Luka -turnauksessa, mutta joutui lopulta taipumaan naisten kaksinpelin välierissä turnauksen seitsemänneksi sijoitetulle sveitsiläispelaajalle Katerina Tsygourovalle erin 6-2, 3-6, 4-6.

Välierätaisto tarjosi paikan päällä olleille katsojille jännitettävää, sillä molemmat naispelurit esittivät vuoroillaan erinomaista peliä, jossa tilanteet vaihtuivat hyvinkin tiuhaan. Kylmähermoisesti läpi tähänastisen turnauksen esiintynyt Hietaranta aloitti taiston erittäin lupaavasti ja vei vakuuttavalla tavalla ensimmäisen erän. Mutta mitä pidemmälle ottelu venyi, sitä paremmin 23-vuotias sveitsiläinen sai peliään kuntoon.

Kolmannessa erässä Tsygourovan ote voimistui ja hän oli varsinkin ratkaisevissa palloissa Lappeenrannan kasvattia piirun verran terävämpi. Vaikka Hietarannan tie nousikin kaksinpelin välierissä pystyyn, voi hän silti olla kokonaissuoritukseensa tyytyväinen.

Hietaranta ja Oceane Babel ylsivät nelinpelissä myös välieriin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaukovalta taipui loppuottelussa… →