Latvia meni 2-1 johtoon Davis Cupissa

15.9.2013  |  10:03

Kun Latvian ja Suomen välinen Davis Cupin Eurooppa-Afrikan II ryhmän kolmannen kierroksen ottelu oli avauspäivän kaksinpelien jälkeen tasatilanteessa 1-1, muutti Latvian kapteeni Karlis Lajnieks alkuperäistä valintaansa, Andis Juskaa ja Martins Podzusia,  nelinpelipariksi. Lauantaisessa nelinpelissä Latviaa edustivat edellisen päivän kaksinpelaajat Ernests Gulbis ja Mikelis Libietis. Suomen kapteeni Kim Tiilikainen piti kiinni valinnoistaan, nelinpeliparinamme oli Henri ja Micke Kontinen.
Latvialaiset veivät nelinpelin ensimmäisen erän 6-2. Toinen erä ratkesi Gulbisille ja Libietisille vasta tie-breakissa, jonka he veivät 7-2. Kolmannen erän Latvia vei luvuin 6-3.
Kahdesta jäljellä olevasta kaksinpelistä Latvialle riittää toisen voitto viemään joukkueen ensi vuodeksi Eurooppa-Afrikan I ryhmään.
Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Ernests Gulbis kohtaa Juho Paukun  ja sen jälkeen ottelevat joukkueiden kakkoset, Libietis ja Herkko Pöllänen.
Gulbis-Paukku -ottelu alkoi Riiassa klo 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä YLE Areenasta ja sitä selostaa Christer Sarlin.

Latvia – Suomi -ottelua voi seurata suorina lähetyksinä YLE Areenassa

Lähetysajat YLE Areenassa ovat:

Su 15.9. klo 15.00-23.00 kaksi kaksinpeliä peräkkäin
Linkki lähetykseen
http://areena.yle.fi/tv/2025177

 

Micke Kontinen

Herkko Pöllänen

Henri Kontinen

Juho Paukku 

Takaisin
More Sharing ServicesShare | Share on facebookShare on myspaceShare on googleShare on twitter

Jaa:

Seuraava uutinen: Latvia löi Suomen… →