Laitinen/Leivo TaTS Openin voittoon

8.11.2010  |  08:49

Suomalaisvoitto saatiin TaTS Openissa, juniorien ITF-pistekilpailussa, Tampereella, kun sijoittamattomat KTS:n Juuso Laitinen ja TaTS:n Leevi Leivo etenivät poikien nelinpelin ykkösiksi.
Parin voittokulku alkoi, kun se kukisti ykkössijoitetut Puolan Mikolaj Jedruszczakin ja Liettuan Lukas Mugeviciuksen 6-2, 7-5. Pari ei menettänyt erääkään, kun voitti puolivälierissä Ruotsin William Baanin ja Britannian Jathan Malikin sekä välierissä venäläiset Sergei Dyaknonovin ja Ivan Polyakovin, molemmat sijoittamattomia. Kisan kakkossijoitettu pari Kroatian Mateo Faber ja Saksan C Hirschmüller antoi loppuottelussa Laitiselle ja Leivolle luovutuksen.

Tyhjin käsin Hirschmüllerin ei tarvinnut Tampereelta lähteä, sillä seitsemänneksi sijoitettu saksalainen voitti TaTS Openin poikien kaksinpelin. Finaalissa kukistui sijoittamaton Liettuan Laurynas Antropikas 6-3, 6-2.
Nokia Junior Cupissa edellisellä viikolla tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa kakkoseksi jäänyt Venäjän Alena Tarasova kirkasti TaTS Openissa sijoitustaan voittamalla finaalissa neljänneksi sijoitetun Venäjän Julia Valetovan 6-2, 6-2. Tyttöjen osat vaihtuivat nelinpelin finaalissa: Valetova ja Anastasia Saitova voittivat Alena Tarasovan ja Anastasia Frolovan ratkaisun tullessa vasta ottelutie-breakissa 10-5.

TaTS Openin 2010 kaaviot:

 

Leevi Leivo (vas.) ja Juuso Laitinen, TaTS Openin poikien nelinpelin voittajat.
Kuva: Mari-Liis Parmas

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko kohtaa Malissen… →