Laaksonen nelinpelin välieriin Vaduzissa

18.3.2009  |  08:15

Kaksinpelissä avausottelu edessä

Viime viikolla Greifenseessä, Sveitsissä miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksen nelinpeliturnauksen voittaneet Henri Laaksonen ja Itävallan Philipp Oswald jatkoivat vahvoja esityksiään Vaduzissa, Liechtensteinissa 10.000$ turnauksessa. He voittivat ensimmäisellä kierroksella kakkoseksi sijoitetut kroaatit, Ivan Cerovicin ja Antonio Sancicin.
Vain kahdeksan parin kaaviossa voitto vei Laaksosen ja Oswaldin välieriin, jossa he kohtaavat kolmossijoitetun ranskalaisparin Jeremy Blandin/Pierrick Ysern. Viime viikolla Blandin ja Ysern eivät pelanneet parina. Laaksonen ja Oswald voittivat Blandinin välierissä, hänen parinsa oli tuolloin Belgian Julien Dubail, ja Ysernin ensimmäisellä kierroksella, hänen parinsa oli Ranskan Clement Reix.
Kaksinpelissä Henri Laaksonen (ATP 1392) nousi karsintojen kautta pääsarjaan, jonka ensimmäisellä kierroksella hän kohtaa tsekki Roman Vogelin (ATP 620). Henri voitti Vogelin viime viikolla nelinpelin puolivälierissä, kaksinpelissä he kohtaavat nyt ensimmäisen kerran.

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
15.-22.3. Vaduz, Liechtenstein

Nelinpeli
1.kierrosta: Henri Laaksonen/Philipp Oswald Itävalta – Ivan Cerovic/Antonio Sancic Kroatia (2.) 76(4) 63

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Kontinen jatkaa nelinpelissä… →