HLK hakee valmentajia ja ohjaajia

17.3.2009  |  14:30

Helsingin Lawn-Tennis Klubi on yksi Suomen suurimmista tennisseuroista noin tuhannella jäsenellään. 100-vuotiaalla perinteikkäällä seurallamme on tällä hetkellä kaksi päätoimipaikkaa: Meilahden liikuntapuisto, johon valmistui syksyllä 2008 uusi monipuolinen liikuntakeskus tennis-, sulkapallo- ja salibandykenttineen sekä kuntosali- ja ryhmäliikuntatiloineen ja Tapiolan tennispuisto, jossa on viihtyisä seitsemän kentän tennishalli. Toimimme aktiivisesti tenniksen eri osa-alueilla; kilpavalmennus, harrastevalmennus, minitennis, kilpailut sekä erilaiset seuratapahtumat. Tavoitteenamme on monipuolistaa toimintamme eri liikuntamuotoihin mm. salibandyyn ja sulkapalloon sekä kehittää tarjontaamme niin, että tavoitamme entistä useamman liikunnasta kiinnostuneen lapsen ja nuoren.

HAEMME TIIMIIMME
TENNISVALMENTAJIA SEKÄ LIIKUNNANOHJAAJIA

Kasvavan toiminnan myötä tarvitsemme vahvaan valmentajatiimiin lisää innostuneita osaajia. Tarjoamme paikan suomalaisen tenniksen etujoukosta aivan Helsingin ytimessä osana nuorekasta ja urheilullista tiimiä. Haemme sekä päätoimisia että osa-aikaisia tennisvalmentajia ja liikunnanohjaajia.

Päätoiminen tennisvalmentaja
– tennisvalmennusta keskimäärin 25 tuntia viikossa
– hallinnollisia tehtäviä mm. valmennuksen suunnittelua ja tapahtumien organisointia

Osa-aikainen tennisvalmentaja/-ohjaaja
– harjoitusryhmien valmennusta sopimuksen mukaan säännöllisesti 2-15 tuntia viikossa ja/tai
– viikonloppukurssien valmennusta sopimuksen mukaan ja/tai
– tennis/liikunnanohjaaja kesäleireille/kursseille 2009

Liikunnanohjaaja
– toimenkuvasta riippuen joko päätoiminen tai osa-aikainen
– iltapäiväkerhon vetäminen
– tennis-, sulkapallo- ja salibandykerhojen vetäminen
– seuratapahtumien organisointi
– toiminnan suunnittelu

Edellytämme liikunnallisuutta, sosiaalisutta ja avoimuutta sekä kokemusta ohjaustoiminnasta tai vastaavaa koulutusta. Tennisvalmentajan tehtävissä edellytämme riittävää tennisosaamista.
Katsomme eduksi kielitaidon sekä perustaidot tietojenkäsittelyohjelmista.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 30.4. mennessä osoitteella toimisto@hlk.fi (otsikoksi työpaikkahakemus). Lisätietoja antaa seuran toiminnanjohtaja Henrik Zilliacus 050 563 5960 tai henrik.zilliacus@hlk.fi sekä www.hlk.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laaksonen nelinpelin välieriin… →