L.Ketola jatkoon kaksinpelissä Birminghamissa

17.5.2005  |  10:00

Mastersin nelinpelissä tappio

Lassi Ketola (ATP 754) otti luvuin 6-1, 6-3 voiton Saksan Peter Steinbergerista (ATP 1466) Birminghamissa maanantaina, jolloin Britannian 25.000$ Satellite Circuitin lopputurnaus, Masters, käynnistyi. Toisella kierroksella Ketola kohtaa kakkossijoitetun britti Alan Mackinin (ATP 261), joka voitti toisen osaturnauksen Edinburgissa ja oli ensimmäisen osaturnauksen finaalissa Bournemouthissa. Ketola ja Mackin ovat kohdanneet kerran aiemmin, vuonna 2001 Pyynikillä ATP Challenger-turnauksen toisella kierroksella, jolloin Mackin otti voiton luvuin 6-2, 6-3.
Nelinpelissä Ketola ja hänen puolalaisparinsa Michal Domanski sen sijaan kokivat tappion neljänneksi sijoitetulle brittiparille Colin Fleming/Jamie Murray luvuin 2-6, 1-6.
(RN)

Britannian 25.000$ Satellite Circuit
Masters, Birmingham 16.-20.5.

1.kierrosta: Lassi Ketola – Peter Steinberger Saksa 61 63
Nelinpeli
1.kierrosta: Colin Fleming/Jamie Murray Britannia – Michal Domanski Puola/Ketola 62 61

Seuraava uutinen: Jarkko toiselle kierrokselle… →