Jarkko toiselle kierrokselle

17.5.2005  |  14:00

Reynolds kukistui 7-5, 6-1

Jarkko Nieminen (ATP 98) eteni toiselle kierrokselle Ranskan avointen kaksinpelin karsinnoissa tiistaina Pariisissa. Hän kukisti USA:n Bobby Reynoldsin luvuin 7-5, 6-1. Ensimmäisessä erässä Reynoldsilla oli 5-4 johtoasemassa jo eräpallokin, mutta neljänneksi sijoitettu Nieminen selvitti sen ja eteni erävoittoon. Erä kesti 59 minuuttia. Toinen erä olikin sitten Niemisen täyttä hallintaa, hän vei erän 19 minuutissa.
Toisella kierroksella Nieminen kohtaa Ruotsin Filip Prpicin (ATP 258), joka voitti ensimmäisellä kierroksella Ranskan Josselin Ouannan 6-4, 7-6(2). Nieminen ja Prpic ovat kohdanneet kerran aiemmin, kesällä 1998 juniorien ITF-pistekisassa Bakkumissa, Hollannissa. Turnauksen voittanut Nieminen oli kolmannelle kierroksella luvuin 6-3, 6-0 Prpicia parempi.

Ranskan avointen karsinnassa riittää suomalaisjännitystä vielä täksi päiväksi, sillä Tuomas Ketola kohtaa päivän viimeisessä ottelussa Argentiinan Juan-Pablo Guzmanin.