Kuusi suomalaista SL Systems Openin pääsarjaan Kotkassa

12.8.2013  |  13:42

Sami Huurinainen 

Suomen kolmesta miesten 10.000$ ITF Futures -turnauksesta toinen, SL Systems Open, on käynnissä Kotkassa Smash-Kotkan järjestämänä.
Kaksinpelin karsinta käytiin viikonvaihteessa ja kahdeksesta karsijasta kuusi on suomalaista: Sami Huurinainen, Pyry Hyrkkönen, Mika Julin, Ristomatti Lanne, Patrik Niklas-Salminen ja Joel Popov.
Kukin tarvitsi kaksi voittoa; erikoisimmalla tavalla pääsarjaan eteni Mika Julin, joka sai kummassakin ottelussa luovutuksen ensimmäisessä erässä, ensimmäisellä kierroksella ottelussa Kazakstanin Stanislav Nikulchikovia vastaan 3-0 johtoasemassa ja toisessa ottelussa 5-0 johtoasemassa ottelussaan Italian Piercarlo Bianciardia vastaan.
Vierumäen turnauksen tavoin Kotkassakin kärkisijoitetut ovat Ranskan Tak Khunn Wang ja Viron Vladimir Ivanov. Micke Kontinen on viidenneksi sijoitettu ja hän kohtaa karsija Julinin. Seitsemänneksi sijoitettu Herkko Pölläsen avausvastustajaksi arpa heitti Saksan Florian Barthin, joka otti Herkosta voiton Vierumäen turnauksen toisella kierroksella.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Heikki Sirkalle nimeä… →