Kulikovalle yksi uran kovimmista voitoista ja finaalipaikka – ”Nyt peli tuntuu hyvältä ja alusta sopii vasenkätisille”

4.12.2021  |  12:54  |  Raportit

Anastasia Kulikova, 21, eteni loppuotteluun $25,000 ITF-turnauksessa Tsekissä.

Sijoittamaton Kulikova (WTA-298) on tiputtanut jatkosta sijoitettuja pelaajia kerta toisensa jälkeen. Matolla pelattavassa turnauksessa on suomalaispelaaja voittanut toisella kierroksella kuudenneksi sijoitetun tsekkiläisen Miriam Kolodziejovan (WTA-272) 6-1, 6-2, puolivälierässä kolmanneksi sijoitetun hollantilaisen Indy De Vroomen (WTA-232) 6-4, 5-7, 6-3 ja välierässä ykköseksi sijoitetun entisen maailmanlistan 43. slovakialaisen Viktoria Kuzmovan (WTA-163) 6-1, 6-3.

Kulikova kertoo kentän olevan todella haastava.

– Kenttä on todella outo, se on muovinen matto. Ensimmäiset kolme päivää täällä mietin, että miksi edes tulin tänne. Nyt peli tuntuu hyvältä ja alusta sopii vasenkätisille.

Läpi viikon on suomalaispelaajan vahvuus ollut syöttö ja monipuolinen peli alakierteineen. Kulikova kohtaa sunnuntaisessa loppuottelussa klo 11.00 alkaen Sarah Beth Greyn (WTA-406). Voit katsoa ottelua ITF:n livestreamin kautta täältä.

– Myös hän on vasenkätinen ja osaa hyödyntää sen. Avainasemassa tulee olemaan palautustyöskentely.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | TSEKKI
LIVESTREAM

Kulikova on voittanut urallaan seitsemän $15,000 ITF-turnausta, joista yhden tänä vuonna. Nyt on haussa uran ensimmäinen pykälää korkeammalla tasolla. Finaalipaikan lisäksi oli Kulikovalla lisää iloisia uutisia. Jo maailmanlistan 300 parhaan joukkoon noussut pelaaja päättää tämän kauden uran ensimmäiseen WTA-turnaukseen, kun hän on jo varmuudella 20.12. alkavan Soulin kisan karsinnoissa.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →