Kulikova turnausvoittoon Turkissa – ”En tiedä mitä sanoa, pelasin täällä tosi hyvin läpi viikon”

29.10.2023  |  14:28  |  Raportit

Anastasia Kulikova juhlii ammattilaisturnausvoittoa Turkissa. Kisavoitto on Kulikovan kauden ensimmäinen ja uran yhdeksäs.

Seitsemänneksi sijoitettu Kulikova (WTA-322) voitti lauantain välierässä ykköseksi sijoitetun Anastasia Zakharovan (WTA-194) 7-6(2), 6-2 ja sunnuntain loppuottelussa kukistui puolalainen Martyna Kubak (WTA-443) 6-4, 3-6, 6-1.

”En tiedä mitä sanoa, pelasin täällä tosi hyvin läpi viikon. Olen iloinen, kun olen terve ja pystyin pelaamaan viisi ottelua putkeen. Syötin hyvin ja voimatennikseni toimi; tykkäsin täällä käytetyistä palloista ja kenttä oli myös nopea. Finaalissa oli kyse siitä kumpi sai enemmän luotua painetta ja murrettua vastustajan ensin. Kolmannessa erässä löin tosi monta läpilyöntiä. Joskus peli vain klikkaa kohdilleen ja nyt niin kävi”, kommentoi Kulikova.

Alkukaudesta Kulikova kärsi terveyshuolista, jotka nyt näyttävät olevan taakse jäänyttä elämää. Suomalaispelaaja kertoi myös, että hänen syöttöönsä on tehty muutoksia.

”Noin kaksi viikkoa sitten aloimme tekemään syöttööni muutoksia; tosi hienoa, että syöttöni alkoi toimia jo näin nopeasti.”

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | TURKKI

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Heinonen ja Martikainen… →