Kulikova ja Malygina pelaavat naisten turnausvoitosta

25.7.2020  |  15:01  |  Raportit

Kärkisijoitetut pelaajat Anastasia Kulikova ja Elena Malygina pelaavat sunnuntaina klo 12.00 alkaen TaTS Openin voitosta.

VÄLIERÄT
[1] Anastasia Kulikova, HVS – Sade Scharlin, HVS 6-3, 6-3
[2] Elena Malygina, Viro – Helena Narmont, Viro 7-5, 6-3

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA
RUUTU-LÄHETYKSET
KUVAGALLERIA

Naisten kaksinpelin välierissä nähtiin voimakkaita peruslyöntejä kaikilta pelaajilta, mutta yllätyksiä ei kuitenkaan nähty. Päivän ensimmäisessä välierässä kohtasivat virolaiset toiseksi sijoitettu 20-vuotias Elena Malygina ja 19-vuotias Helena Narmont. Molemmat pelaajat tuskailivat omissa syöttövuoroissaan ja ottelussa nähtiin useita murtoja. Lopulta korkeammalle sijoitettu Malygina vei voiton 7-5, 6-3.

– Olen pelannut kahdesti aiemmin Tampereella. Tykkään todella paljon paikasta, niin sisä- kuin ulkokentistä. Tämän päiväinen ottelu oli jo minulta parempaa kuin aiemmat kierrokset. Välierä oli tiukka ja uskon kokemukseni olleen ratkaiseva tekijä, kommentoi Malygina.

Yläkaavion välierässä olivat vastakkain 20-vuotias ykköseksi sijoitettu Anastasia Kulikova (HVS) ja vasta 15-vuotias nuorten maajoukkuepelaaja Sade Scharlin (HVS). Scharlinin kesä on sujunut hienosti ja 18-vuotiaiden Suomen mestari lähtikin ennakkoluulottomasti haastamaan Kulikovaa.

Sekä Kulikova että Scharlin lähtivät pelaamaan aggressiivisesti, eikä kumpikaan suostunut perääntymään takarajan päältä. Yleisö sai nauttia reilun tunnin ajan vauhdikasta tennisottelua, jonka voittoon ylsi ykkössijoitettu erin 6-3, 6-3.

– Sade pelasi todella hyvän ottelun. Näin hänen peliään eilen sisäkentillä ja siitä oli apua valmistautumiselleni. Pelasimme molemmat sisäkentille tyypillistä tennistä, kumpikin pelasi hyökkäysvoittoisesti, kommentoi Kulikova.

– Alussa olin hieman jännittynyt, mutta sitten pääsin peliin kiinni ja uskalsin pelata. Kokonaisuutena tämä oli minulta hyvä turnaus, sanoi Scharlin.

Kulikova kertoo hänen ja finaalivastustajansa Malyginan olevan hyviä ystäviä ja he tuntevat toistensa pelityylit läpikotaisin. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa ammattilaiskiertueella kahdesti ja voitot ovat tasan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Yllättäjä Löfman haastaa… →