Koulutus

2.11.2007  |  14:00

Valmentajille tukea kansainväliseen koulutukseen

Suomen Tenniksen tukisäätiö on ilmoittanut myöntävänsä Tennis Awards Gaalassa 24.11.2007 valmentajastipendin 1-2 suomalaiselle valmentajalle. Stipendin myöntämisen perusteena ovat hakijan sopivuus ja halukkuus sekä korkeatasoinen kansainvälinen valmentajakoulutus. Jos sopivaa hakijaa tai koulutusta ei onnistuta löytämään, tuki jätetään myöntämättä.

Stipendi tulee käyttää vuoden 2008 kansainväliseen valmentajakoulutukseen, joka päätetään yhdessä Suomen Tennisliiton valmennus- ja nuorisopäällikön kanssa. Valmennus- ja nuorisopäällikkö tulee auttamaan kansainvälisen koulutuksen löytämisessä ja koulutus pyritään yhdistämään johonkin huipputennistapahtumaan, jolloin valmentajilla olisi mahdollisuus myös seurata ammattilaistennistä.

Valmentajan sitoutuu tekemään koulutuksesta kirjallisen raportin joka julkaistaan Tennisliiton kotisivuilla. Lisäksi valmentaja sitoutuu pitämään lyhyen esityksen jatkokoulutuksesta valmentajien jatkokoulutustilaisuudessa syksyllä 2008 sekä raportoimaan koulutuksesta myös Tennistukisäätiön hallitukselle.

Stipendi sisältää:

– lennot
– majoituksen koko koulutuksen ajalle
– osallistumismaksun valmentajakoulutukseen
– sisäänpääsyliput tennistapahtumaan

Valmentaja sitoutuu
– tekemään matkasta kirjallisen raportin joka julkaistaan www.tennis.fi –sivuilla
– esittelemään raportin Tennistukisäätiön hallitukselle
– osallistumaan ja esittelemään matkan antia Tennisliiton vuosittaisessa valmentajien jatkokoulutuksessa syksyllä 2008

Stipendiä varten on järjestetty avoin haku. Halukkaiden valmentajien tulee toimittaa hakemus viimeistään 5.11. mennessä alla olevaan osoitteeseen sähköpostitse.

Jaa:

Seuraava uutinen: Laaksonen voitti TaTS… →