Koululaisten mestaruuskilpailut ´19 by Wilson tulee jälleen – ilmoittaudu jo nyt mukaan ja voit voittaa palkinnon

17.10.2019  |  14:58  |  Ennakot, Seurat

Perinteinen Koululaisten Mestaruuskilpailut ´19 by Wilson pelataan tänäkin vuonna 26.-30.12.2019 Helsingissä. Turnaus järjestetään nyt 41. kerran.

Kilpailua isännöi HVS-Tennis ja kilpailu pelataan Talin Tenniskeskuksessa sekä Taivallahden Tenniskeskuksessa. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista ja arvostetummista juniorikisoista, jonka voittajia ovat olleet mm. Jarkko NieminenEmma Laine ja Harri Heliövaara.

KATSO VIIME  VUODEN TURNAUKSEN KUVAGALLERIA | LUE VIIME VUODESTA

Ilmoittaudu  mukaan 10.11. mennessä ja voit voittaa palkinnon

Ilmoittautuminen kisaan on auki. Ilmoittautumiset viimeistään 15.12. mennessä Tennisässän kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa kirjoittaa kommentit-kohtaan pelaajan koulu ja koulun kunta.

LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkien 10.11. mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen lahjakortti Talin Tenniskeskuksen Pro Shopiin. Samanlainen arvonta suoritetaan myös 6.12. mennessä ilmoittautuneiden kesken.

Emma Laine ojensi Mikko Pässi -palkinnon, Tennisliiton palkinto vuoden parhaalle juniorille, Emma Tuomiselle vuonna 2018

Viime vuonna kasaan tuli yli 500 ilmoittautumista, joten kyseessä on suuri tennisvuoden huipentava tapahtuma junioreille.

Kisasta löytyy sopiva sarja kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Alakouluikäisillä on kaksinpelisarjan lisäksi tarjolla mini- ja miditennistä sekä stage 1-luokka (vihreäpistepallo). Yläkouluikäisille on tarjolla normaalin luokan lisäksi harrastesarja, johon osallistuvien tasoitus saa olla korkeintaan C2-luokassa. Minitennis tullaan pelaamaan 28.12. ja miditennis 29.12. Taivallahdessa. Kaikkien luokkien finaalit ovat vuorossa 30.12.2019.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen välieriin Tukholmassa… →