Kotiyleisö tuo Davis cup joukkueelle extravaihteen – tervetuloa katsomoon!

28.2.2018  |  15:25  |  Ennakot

Kuva: Iina Airio

Suomen Davis cup kotiottelun lipunmyynti alkaa torstaina 1.3. klo 9 osoitteessa www.lippuagentti.fi. Suomi kohtaa Liettuan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 7.-8. huhtikuuta.

Näin kovatasoista tennistä pääsee seuraamaan Suomessa vain harvoin. Suomen joukkueessa pelaavat maamme parhaat: Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Myös vastustajan, Liettuan joukkueessa kentälle astelee huippupelaajia. Liettuan ykköstykki on Ricardas Berankis, jonka ranking tällä hetkellä on 108.

– Meillä on kiinnostava joukkue. Kaikki joukkueen jäsenet nauttivat kotiyleisön edessä pelaamisesta ja varmaan mitä enemmän on väkeä, sitä positiivisempi on vaikutus. Toivomme että tupa on täynnä, sanoo Davis cup joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen.

Parhaimmillaan kotiyleisön kannustus vaikuttaa pelin kulkuun. Myös Nieminen on kokenut kotiyleisön vaikutuksen pelaajaurallaan.

– Olen aina rakastanut kotiyleisön edessä pelaamista. Muistan sellaisia otteluita, jossa oma peli oli vaikeaa, mutta kotiyleisö auttoi minut pelaamaan paremmin ja voittamaan, kun oli niin hyvä kannustus. Joskus myös kotiyleisöllä on ollut vaikutusta myös vastustajan peliin niin, että vastustajalta on mennyt selkäranka, Nieminen muistelee.

Nieminen kehottaakin kaikkia tennis- ja urheiluihmisiä mukaan maaotteluun.

– Tottakai minulla on kapteenina oma lehmä ojassa. Toivomme, että saamme ylimääräisen joukkueen jäsenen katsomon puolelle, hän naurahtaa.

Tennisseurojen kautta tapahtuva lipunmyynti on startannut käyntiin jo viime viikolla ja katsomosta jo puolet on tässä vaiheessa myyty. Varmista oma paikkasi mahdollisimman pian Lippuagentin palvelun kautta.

Jaa:

Seuraava uutinen: SARJATENNIS (yleinen) SISÄKAUSI… →