Kotamäelle kaksi finaalipaikkaa ja Alopaeus myös finaalissa Virossa

30.5.2021  |  12:50  |  Raportit

Suomalaisjuniorit olivat erinomaisella pelipäällä alle 12- ja 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksissa Virossa. Tampereen Tennisseuran Milla Kotamäki ylsi 12-vuotiaissa niin kaksin- kuin nelinpelin finaaliin ja Lukas Korsström (GT) saavutti pronssia poikien kaksinpelissä sekä vasta 14-vuotias Felix Alopaeus (ETS) saavutti kaksinpelin finaalipaikan ja Oskari Paldanius välieräpaikan 16-vuotiaiden sarjassa.

Kotamäelle ensimmäinen finaalipaikka kaksinpelissä TE-kiertueella

Kaksinpelissä Milla Kotamäki (TaTS) voitti ensin kolme alkulohkon otteluaan, sitten puolivälierän ja välierässä ranskalaisen Alix Riosin 6-3, 6-3. Loppuottelussa oli tällä kertaa taipuminen kovalle ranskalaiselle Cindy Langlaisille suoraan kahdessa erässä 3-6, 0-6. Kyseessä oli tamperelaisen ensimmäinen kaksinpelin finaalipaikka TE-kiertueella. Kotamäen upean viikon täydensi nelinpelin finaalipaikka yhdessä virolaisen Kaisa Varulin kanssa.

Samassa alle 12-vuotiaiden turnauksessa urakoi Lukas Korsström tiensä pronssille voittamalla kuusi ottelua.

TULOKSET

Alopaeus upeasti loppuotteluun

Porsche Junior Team Finlandin 14-vuotias Felix Alopaeus (ETS) nappasi neljä voittoa 16-vuotiaiden TE-turnauksessa, mikä toi hienosti finaalipaikan. Kuudenneksi sijoitettu Alopaeus kukisti välierässä treenikaveri Oskari Paldaniuksen (Smash) suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-1 ja finaalissa oli tällä kertaa taipuminen toiseksi sijoitetulle latvialaiselle Gustavs Dambinsille 4-6, 1-6.

Alopaeus/Paldanius ylsi myös nelinpelin välieriin.