Kontinen/Watson Wimbledonin finaaliin: ”Aiomme pitää hauskaa ja hymyillä\

9.7.2016  |  19:13

Kuva: All Over Press

 

Henri Kontinen ja Iso-Britannian Heather Watson etenivät Wimbledonin sekanelinpelin loppuotteluun. He voittivat Oliver Marach/Jelena Ostapenkon suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-3.

Ensimmäisen erän ratkaisua jouduttiin hakemaan katkaisupelistä, joka kirjattiin Kontinen/Watsonille tylysti pistein 7-1.

Toisessa erässä Marach/Ostapenko menetti syöttönsä viidennessä pelissä, eikä erittäin vahvasti syöttänyt Kontinen/Watson enää taipunut murtoon. Voitto irtosi lopulta yhdeksännen pelin syötönmurrolla vastustajan sorruttua kaksoisvirheeseen.

Kontinen ja Watson pelasivat ensimmäisen yhteisen ottelunsa vasta kolmannella kierroksella, kun he olivat saaneet kahdesta ensimmäisestä luovutusvoitot. Yhteinen sävel löytyi rentouden kautta nopeasti.

– Minulla ei ole ikinä ennen ollut näin hauskaa nelinpelikentällä. Nauramme paljon niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Watson kommentoi Wimbledon.comille.

Loppuottelussa Kontinen/Watson saa vastaansa Farah/Groenefeldin.

– Olen aina halunnut voittaa Wimbledonin, ja mielestäni paras mahdollisuus siihen oli juuri Heatherin kanssa, Kontinen sanoi kisajärjestäjien haastattelussa.

– Finaali tuntuu toivottavasti samalta kuin aiemmatkin pelimme. Aiomme pitää hauskaa ja hymyillä, kuten tähänkin asti.

Kontinen menestyi Wimbledonissa myös miesten nelinpelissä, jossa hän ylsi Australian John Peersin kanssa puolivälierään. Saavutus oli nelinpelissä Kontisen uran paras Grand Slam -tasolla. Sekanelinpelissä hän pelasi viime vuonna Ranskan avointen välierässä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen historiallisesta… →