Kontinen/Peers kolmannelle kierrokselle Ranskan avoimissa – seuraavaksi vastassa Salisbury/Ram

31.5.2019  |  14:53  |  Raportit

Henri Kontinen ja John Peers jatkoivat voitokkaalla linjalla Ranskan avoimissa ja etenivät kolmannelle kierrokselle, eli 16 parhaan joukkoon.

Toisen kierroksen ottelussa kahdeksanneksi sijoitetut Kontinen/Peers kohtasivat brasilialaisen Marcelo Demolinerin ja intialaisen Divij Sharanin. Ensimmäisen erän ensimmäinen syöttövuoro oli hankala suomalais-australialaisparille, mutta erävoittajasta ei ollut lopulta epäselvyyttä heidän selvitettyä muutamat vastustajan murtopallot. Kontinen/Peers mursi vastustajan syöttövuoron tilanteessa 2-1 ja etenivät erävoittoon 6-3. Toisessa erässä eivät Demoliner/Sharan edes päässeet murtopallotilanteisiin, mikä kertoo Kontinen/Peers parin hyvästä syöttötyöskentelystä. Jälleen Kontinen/Peers otti yhden tarvittavan murron erän puolivälissä ja kirjauttivat voittolukemat 6-3, 6-4.

Kolmannella kierroksella asettuvat vastaan brittiläinen Joe Salisbury ja yhdysvaltalainen Rajeev Ram. Parit kohtasivat toisensa Miamin Mastersissa tämän vuoden maaliskuussa, jolloin Salisbury/Ram oli niukasti etevämpiä.

Seuraava uutinen: Tenhunen tähtää Tokion… →