Kontinen/Peers 16 parhaan joukkoon Australian avoimissa

18.1.2019  |  06:53  |  Raportit

Henri Kontinen ja John Peers voittivat Australian avointen toisella kierroksella brittiparin Ken ja Neal Skupski suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4. Suomalais-australialaisduo eteni näin turnauksen kolmannelle kierrokselle, eli 16 parhaan parin joukkoon.

Toisen kierroksen otteluun vuoden 2017 mestarit saivat loistoalun, kun he mursivat heti vastustajiensa syötön. Tämä riitti lopulta varmistamaan myös erävoiton, kun Kontinen/Peers piti huolen omista syöttövuoroistaan. Toisen erän alku oli tasainen ja 1-2 tilanteessa pääsivät Skupski/Skupski yrittämään murtoa Kontisen syötössä tässä onnistumatta. Heti seuraavassa syöttövuorossa iskivät Kontinen ja Peers siirtyen murrolla johtoon. Kuten ensimmäisessäkin erässä niin myös toisessa yksi murto oli riittävä – tulostaululle kirjattiin Kontisen ja Peersin voittolukemat 6-3, 6-4.

Kolmannella kierroksella vastaan asettuu voittajat ottelusta Steve Johnson/Denis Kudla (USA) – Radu Albot (MDA)/Malek Jaziri (TUN).