Kontinen ja Peers varmalla pelillä Brisbanen finaaliin

9.1.2016  |  10:08

Henri Kontinen ja John Peers voittivat Brisbanen ATP 250 -turnauksen nelinpelin välierässä Dominic Inglot’n ja Robert Lindstedtin 6-4, 6-3. Näin he etenivät ensimmäisessä yhteisessä kilpailussaan loppuotteluun.

– Tämä oli kolmas hyvä ja tasainen suoritus meiltä. Saimme viikon treenin aikana hiottua yhteispeliämme, ja se on avittanut matseissa. Syöttö ja palautus ovat tietysti aina isossa roolissa. Ne olemme hoitaneet hyvin, Henri Kontinen viestittää Australiasta.

Kotiyleisö pääsee nauttimaan huikeasta loppuottelusta, sillä sekä Peers että vastaan asettuvat James Duckworth ja Chris Guccione ovat australialaisia. Villillä kortilla turnaukseen päässyt pari ylsi finaaliin, kun Nishikori/Dimitrov luovutti ennen välierän alkua. Duckworthin kaksinpelin ATP-ranking on 120 ja Guccionen nelinpeliranking 59.

– En ole nähnyt Duckworthin ja Guccionen pelaavan tällä viikolla, mutta he voittivat toisella kierroksella kovan parin (Kubot/Matkowski ja ), joten he ovat varmasti pelanneet hyvin. Saamme jälleen vastaamme hyvin syöttävän parin, Kontinen ennakoi.

Peers pelasi viime kaudella Iso-Britannian Jamie Murrayn parina ja eteni loppuotteluun sekä Wimbledonin että US Openin nelinpelissä. Sekä Peers että Kontinen ovat voittaneet urallaan kuusi turnausta. Yhteistyö Peersin (ATP-ranking nelinpelissä 8) kanssa avaa Kontiselle (ATP 31) ovet kaikkiin kilpailuihin. Brisbanessa heidät on sijoitettu toiseksi.

Loppuottelu pelataan sunnuntaina 10.1. miesten kaksinpelin finaalin (Roger Federer-Milos Raonic, alkaa kello 11 Suomen aikaa) jälkeen.

Seuraava uutinen: Kontinen ja Peers… →