Kontinen ja Peers turnausvoittoon Pekingissä

8.10.2017  |  11:16

Kontinen ja Peers pääsevät Pekingin tapaan nostamaan pokaalin myös Shanghaissa. All Over Press: EPA-EFE/WU HONG

Nelinpelin ykkössijoitetut Henri Kontinen ja John Peers ovat voittaneet Pekingin ATP-tennisturnauksen. Finaalissa kaatui yhdysvaltalaispari John Isner ja Jack Sock erin 6-3, 3-6 ja 10-7.

Ensimmäisen erän Kontinen ja Peers veivät selvästi lukemin 6-3. Toinen erä meni puolestaan yhdysvaltalaisille 6-3. Ratkaisevan ottelutie-breakin Kontinen/Peers vei lukemin 10-7. Ottelu kesti hieman yli tunnin.

Kontinen ja Peers voittivat palkintorahaa yhteensä 196 420 dollaria.

Turnausvoitto oli kaksikolle kolmas tällä kaudella. Kontinen ja Peers voittivat tammikuussa Australian avoimet. He voittivat myös Washingtonin ATP-turnauksen heinäkuussa. Ensi viikolla pari nähdään Shanghain ATP-Mastersturnauksessa. Kontinen ja Peers puolustavat mestaruutta myös marraskuun puolivälissä Lontoon ATP-finaaleissa.

– Tulossa on sellaisia kisoja, joissa pelattiin hyvin viime vuonna. Tottakai on kiva mennä sellaiseen paikkaan, missä on peli kulkenut hyvin, Kontinen arvioi tulevaa.

– Lontoo on ehkä lempipaikka pelata minulle. Se on niin hyvin järjestetty kilpailu pelaajille. Siellä on tosi hyvä meininki ja tunnelma matseissa. Innolla odotan sitä.

Kontinen ja Peers nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa yhdessä parina Tennisliigan nelinpeleissä torstaina 19.10. Helsingin Talissa. Pari edustaa HVS-Tenniksen rivejä.

Kuva: All Over Press/EPA/Wu Hong

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara ja Kulikova… →