Kivijärvi ja Popov puolivälieriin TaTS Openissa

3.11.2011  |  12:57

TaTS:n 15-vuotias Joel Popov (ITF 643) järjesti seuransa juniorien ITF-turnauksessa mukavan yllätyksen kukistamalla kisan toisella kierroksella ykköseksi sijoitetun 17-vuotiaan Liettuan Julius Tverijonasin (ITF 147) kolmessa erässä.
Joel eteni toisen kerran 4.kategorian kisassa puolivälieriin – edellinen kerta on lokakuulta Jurmalasta, Latviasta. Samassa kisassa Joel koki tappion Tverijonasille tappion toisella kierroksella luvuin 1-6, 5-7.
TaTS Openin puolivälierissä Joel kohtaa 11 päivää itseään vanhemman Ruotsin Daniel Windahlin (ITF 392).
Joelin seurakaveri 17-vuotias Timi Kivijärvi (ITF 1794) on hänkin toista kertaa tänä vuonna 4.kategorian kisan puolivälierissä. Ensimmäinen oli SALK-turnauksessa Tukholmassa tammikuussa. Timi voitti toisella kierroksella ruotsalaiskarsija Vincent Erikssonin (ITF 1690) ja kohtaa puolivälierissä jälleen ruotsalaispelaajan, Robin Hadenin (ITF 523), joka voitti toisella kierroksella lucky loserina mukaan päässeen HVS:n Santtu Leskisen (ITF 441).
Villillä kortilla pääsarjaan päässyt TaTS:n Matias Kallio (ITF 981) koki tappion kisan kakkoseksi sijoitetulle Venäjän Daniil Medvedeville (ITF 239). Matias on kuitenkin ainoa suomalainen, joka on vielä mukana kisan nelinpelissä parinaan Trinidadin ja Tobagon Adrian de Silva. Kaksikolla on välierissä vastassaan ruotsalaispojat Serdar Bojadjieva ja Erik Johnsson.
Tyttöjen kaksinpelin toisella kierroksella oli enää yksi suomalainen, Smashin Hanna Tolonen (ITF 1025). Vierumäellä viime viikolla Nokia Junior Cupin voittanut Venäjän Anastasiya Saitova (ITF 239) pudotti Hannan jatkosta.

TaTS Open
Juniorien ITF-turnaus (4.kateg.)
31.10.-6.11.2011 Tampere
Järj: TaTS
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Joel Popov – Julius Tverijonas Liettua (1.) 75 46 62, Timi Kivijärvi – Vincent Eriksson Ruotsi (villi kortti) 75 64, Robin Haden Ruotsi – Santtu Leskinen (lucky loser, 7.) 61 62, Daniil Medvedev Venäjä (2.) – Matias Kallio (villi kortti) 64 62
Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Anastasiya Saitova Venäjä (7.) – Hanna Tolonen (villi kortti) 62 62