Kilpailutoiminnan uutisia

20.12.2012  |  12:12


Ässä

Ässässä on julkaistu kilpailunjohtajarekisteri, pisteiden kertymissäännöt sekä Ässän ohjeet. Joulukuun aikana Ässässä tullaan julkaisemaan myös uudet kilpailumääräykset, jotka astuvat voimaan 1.1.2013.

Mini- ja miditenniskilpailut on julkaistu sekä yleisessä kilpailukalenterissa että mini- ja miditenniskilpailukalenterissa. Muutamat seurat ovat jo ilmoittaneet näitä kilpailuja kalenteriin. Ilmoituksia toivotaan edelleen lisää! Kuten aiemmin todettu, näistä kilpailuista ei peritä kilpailulupamaksua eikä otteluista kerry pisteitä Ässään.

1.1.2013 alkaen Ässään saadaan näkyviin pelaajatietoihin yhden kauden sarjatennisedustukset. Lisäksi Ässään tulee uutuutena kilpailukohtainen palautelomake, johon palautteen voi jättää nimimerkillä.

Maksujen osalta siirrytään 1.1.2013 käyttämään verkkomaksuja. Maksut voidaan siis suorittaa kaikkien pankkien tunnuksilla. Mukana on myös luotto-ominaisuus. Kilpailunjärjestäjä pystyy halutessaan ottamaan kaikki kilpailumaksut jo siinä vaiheessa, kun pelaaja ilmoittautuu kilpailuun Ässän kautta.

Ässä tullaan siirtämään uudelle, tehokkaammalle palvelimelle. Odotamme, että ohjelman nopeus parantuu, ja että ilmenneet virheet ohjelmassa tulevat jäämään pois.

Alkuvuonna 2013 tullaan Ässään saamaan myös uusia kilpailunhallintaan liittyviä ominaisuuksia, mm. ilmoittautuneiden asettaminen paremmuusjärjestykseen, osallistumisoikeuden tarkistaminen, arvonta, vakiopohjaiset kaaviot ja ottelujärjestys. Näistä tiedotetaan vielä tarkemmin. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita Ässään liittyen!

Ässässä voi maksaa jo nyt vuoden 2013 K-jäsenmaksun.

Pisteiden kertyminen ottelusta,
kun pelaaja vetäytyy pois kilpailusta

Pelaaja vetäytyessä kilpailusta sen jälkeen, kun ko. luokan ensimmäinen piste on aloitettu, tulee ottelusta aina pisteet Ässään. Aiemmin on ohjeistettu, että kaavioon tulee merkitä tällöin aina rtd (Ässän toiminnasta johtuen ei ole käytetty wo merkintää). Nyt Ässä antaa pisteet sekä wo että rtd merkinnällä, joten kilpailunjärjestäjät voivat käyttää molempia merkitsemistapoja. Jos vetäytyminen tapahtuu kilpailunjohtajan hyväksynnällä ennen kilpailun alkua, poistetaan pelaaja kaaviosta (tällöin ei tule pisteitä). Mikäli luokassa pelataan karsinta ja pääsarja, sovelletaan sääntöä siten että karsinta katsotaan omaksi kilpailuksi ja pääsarja omaksi kilpailuksi. Sääntö astui voimaan 7.11.2012.

Tarkennuksia JGP sääntöihin
  • Pääsarjassa sijoitetaan kaikki suoraan pääsarjaan päässeet pelaajat.
  • 10-vuotiaiden luokkien karsinnoissa voi olla kolme (3) ottelua samana päivänä. Luokassa voidaan pelata myös kolme (3) ottelua samana päivänä, jos osa näistä otteluista on karsintaotteluita.
Ulkomaiset pelaajat

Kilpailunjärjestäjän tulee olla yhteydessä kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinoseen ennen arvontaa, kun kilpailuun on ilmoittautunut ulkomaisia pelaajia. Heiltä ei edellytetä K-jäsenmaksun maksamista (poikkeuksena SM-liigan ulkomaiset pelaajat). Heidät tulee kuitenkin kirjata Ässä-järjestelmään ennen arvontaa. Ilmoitattehan pelaajan nimen, syntymäajan sekä annatte arvion hänen tasostaan.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kim Tiilikainen jatkaa… →