Kilpailutoiminnan ajankohtaisia uutisia

20.3.2013  |  10:53

Ulkopelikauden 2013 sarjatennis

Ulkopelikauden sarjatenniksen ilmoittautumisaika umpeutuu 31.3.
Kaikkien joukkueiden tulee ilmoittautua ulkokauden 2013 sarjatennikseen – sarjatasosta riippumatta (myös SM-liiga). Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen raisa.tornroos@tennis.fi
Viestiin tulee kirjoittaa joukkueen nimen lisäksi joukkueen kapteenin nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 
Myös sarjasta poisjäävien joukkueiden tulee ilmoittaa poisjäännistään selvyyden vuoksi.
 1.4.alkaen ulkopelikauden 2013 sarjatennikseen mukaan pääsee vain mahdollisten luopuneiden tilalle.
Niille joukkueille, joiden kapteenien sähköpostiosoitteet ovat Ässässä, on asiasta lähetetty viestiä.
Tämän hetkinen tilanne on se, että noin puolet joukkueista on ilmoittanut mukanaolosta tai poisjäännistä.

Seurasiirrot

Seurasiirrot astuvat seuraavan kerran voimaan 1.5.Sekä varsinaiset edustusmuutokset että ulkopelikauden 2013 sarjatennisedustusmuutokset tulee tehdä 30.4. mennessä. Muutos ilmoitetaan https://www.tennis.fi/ -sivuilla kohdasta kilpailut ja seurasiirrot.
Haetut siirrot julkaistaan verkkosivuilla toukokuun alussa.
Sarjatennisedustusmuutokset ovat aina voimassa vain yhden kauden!

Kansallisten kilpailujen anomiset ajalle 1.9.-31.12.

Sisäpelikauden 1.9.-31.12.kansalliset kilpailut tulee hakea Ässän hakuikkunan kautta 5.-15.4. Syyskauden SM-liigan otteluohjelma sovitaan tätä ennen.  

Logot Ässään                                                      

Kilpailunjärjestäjät pystyvät lataamaan kilpailunsa tukijan logon Ässään. Tämä logo näkyy tulostettavissa PDF-kaavioissa ym.
Samoihin tulosteisiin saadaan myös järjestävän seuran logo. Tätä logoa seurat eivät itse pysty lataamaan. Ne pyydetään lähettämään kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinoselle. Tämän jälkeen seuralogo tulee automaattisesti kaikkiin seuran kilpailuihin. 
Logojen tulee olla jpg-muodossa.

Kilpailumääräykset

Kilpailumääräykset on julkaistu Ässästä. Määräyksiin kannattaa perehtyä, sillä niiden noudattamista valvotaan. Määräyksissä on kirjattuna sanktiojärjestelmä, jota rikkeisiin  sovelletaan. Tässä kaksi nostoa määräyksistä:

1. Pelaaja saa ilmoittautua ja ottaa osaa vain yhteen samanaikaisesti pelattavaan kilpailuun. Tästä muodostavat poikkeuksen seuraavat tapaukset:

  • pelaaja voi osallistua henkilökohtaisen kilpailun aikana pelattavaan joukkuekilpailuun, jos se voi tapahtua ilman otteluaikojen siirtoa, ja hänellä on varapelaaja sarjaotteluun mahdollisten päällekkäisten ottelujen pelaamiseksi
  • jos luokat, joihin pelaaja osallistuu, pelataan eri päivinä
  • jos pelaaja on pudonnut pois ensimmäisestä kilpailusta silloin, kun toiseen voi vielä ilmoittautua.

2. Huhtikuussa julkaistaan päivitetyt kilpailumääräykset. Niissä kilpailumaksujen palautusta koskevaa osiota on tarkennettu. Määräysten julkaisemisen jälkeen sääntö menee seuraavasti:

Ilmoittautuminen kilpailuun velvoittaa pelaajan maksamaan osallistumismaksun ja pelaamaan kilpailun loppuun. Ilmoittautumisen voi perua ennen arvontaa. Tällöin osallistumismaksu palautetaan mahdolliset kulut vähentäen.
Jos pelaaja vetäytyy arvonnan jälkeen, kuitenkin 24 tuntia ennen kyseisen luokan alkua, palautetaan kilpailumaksu lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta vastaan, mikäli todistus on kilpailunjohtajalla neljän vuorokauden kuluessa luokan alkamisesta. Kilpailunjohtaja voi palauttaa maksun myös muun painavan syyn vuoksi. Kilpailumaksua ei palauteta mikäli luokan alkuun on aikaa 24 tuntia tai vähemmän.

Raisa Törnroos-Heinonen
Suomen Tennisliitto
Kilpailupäällikkö
puh. 044-5096566

 

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen, Leivo, Tuomi… →