Kiiski nelinpelin välieriin

17.11.2005  |  12:50

Torstaista lähtien juniorit ilmaiseksi IPP Openiin

Vain Tampereen Lauri Kiiski on suomalaispelaajista jäljellä Talissa pelattavassa 50.000$ ATP Challenger-turnauksessa, IPP Openissa. Hän eteni keskiviikkona itävaltalaisparinsa Rainer Eitzingerin kanssa nelinpelin välieriin voittamalla saksalaiset Bastian Knittelin ja Peter Mayer Tischerin 6-2, 6-2. Saksalaispari pudotti ensimmäisellä kierroksella Niklas Buchtin ja Juho Paukun jännittävässä ja tasaväkisessä ottelussa, jonka ratkaisu saatiin vasta kolmannen erän tie-breakissa.
Eitzingerin ja Kiiskin välieräottelu pelataan perjantaina Talissa. Siihen vastustajat tulevat torstaina pelattavasta puolivälieräottelusta Philipp Kohlschreiber Saksa/Stefan Koubek Itävalta – Christopher Kas/Philipp Petzschner Saksa.
Kaksi suomalaisparia pelasi keskiviikkona ensimmäisen kierroksen ottelunsa ja kumpikin hävisi. Lassi ja Tuomas Ketola hävisivät Sveitsin Yves Allegrolle ja Saksan Michael Kohlmannille 1-6, 1-6 ja Juuso Nousiainen/Ismo Rönkkö –pari Saksan Frank Moserille ja Sebastian Rieschickille 1-6, 6-4, 3-6.
Kilpailun järjestäjä, HVS-Tennis, tarjoaa alle 18-vuotiaille torstaista lähtien ilmaisen sisäänpääsyn IPP Openiin.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Bopanna pudotti T.Niemisen… →