Kesäkauden sarjatenniksen ilmoittautuminen päättyy 15.5.

8.5.2020  |  15:40  |  Artikkeli, Seurat

Suomen Tennisliitto päivitti ohjeitaan harjoitus- ja kilpailutoimintaan liittyen Valtioneuvoston ja Olympiakomitean 4.5.2020 antamien ohjeistuksien pohjalta. Tennisliiton kilpailu- ja sarjatennistoiminta aloitetaan erityisjärjestelyin 1.6.2020 alkaen. Mahdollisista koronaviruksen aiheuttamista erityisjärjestelyistä sarjatennistoimintaa koskien tiedotetaan ennen sarjakauden alkua.

Kesäkauden sarjatennikseen on mahdollista ilmoittautua vielä 15.5. asti. Uudet joukkueet ilmoittautuvat täältä löytyvällä lomakkeella. Kaikki kesällä 2019 sarjaan osallistuneet joukkueet ovat automaattisesti mukana myös kesällä 2020. Sarjasta voi jättäytyä pois sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@tennis.fi Samaan osoitteeseen voi päivittää myös mahdolliset uudet kapteenin yhteystiedot.

Kesän lohkot, otteluohjelmat sekä tiedot nousuista ja laskuista julkaistaan tennisässässä maanantaina 1.6. Sarjakausi alkaa 8.6. ja päättyy 6.9. Nousu- ja putoamiskarsinnat pelataan 11.-13.9. Sarjakausi siis alkaa ja päättyy hieman normaalia myöhemmin koronavirustilanteesta johtuen.

Seurasiirrot ulkokaudelle 2020

Pelaaja voi vaihtaa varsinaisen tai sarjatenniksen edustusseuran tekemällä seurasiirron 15.5. mennessä. Seurasiirrot tehdään seurasiirto lomakkeella ulkokaudelle 2020. Sarjatennisedustus on tehtävä aina jokaiseksi kaudeksi uudelleen.

Tennisliiton suositus pelaamiseen

Toivomme ja odotamme tennisyhteisöltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Olympiakomitean ohjeistuksia. 

Tennisliiton yleiset ohjeet ja suositukset:

TENNISLIITON SUOSITUS PELAAMISEEN

TENNISLIITON SUOSITUKSET HARJOITUS- JA KILPAILUTOIMINTAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Zmajicin valmentajaluentojen tallenteet… →