Kaverinen, Orpana, Salonen ja Tuomi luokkavoitoihin SEB JGP:ssä Turussa

12.2.2012  |  22:38

Jarkko Nieminen Arenalla Turussa pelattiin viikonvaihteessa vuoden toinen 12v ja 16v SEB JGP -osakilpailu TVS-Tenniksen järjestämänä.
Pojat 16v -luokan kaksinpelin voitosta kävivät kisaa harjoitus- ja koulukaverit HVS:n Julius Kaverinen ja HyTS:n Panu Virtanen. Koululaisten SM-kisojen yläasteen poikien loppuottelussa joulukuussa Panu oli voittanut Juliuksen, mutta SEB JGP:n ensimmäisessä osakilpailussa pari viikkoa sitten osat vaihtuivat ja sama toistui nyt Turussa. Panu oli eteni myös nelinpelin loppuotteluun parinaan HVS:n Werneri Tuompo, mutta finaalissa pitemmän korren veivät TaTS:n Patrik Niklas-Salminen ja ÅLK:n Eero Vasa.

Smashin Nino Salonen sai pojat 12v-luokan loppuottelussa vastaansa yllättäjän, Kajaanin Tennisseuran Veikka Ojan, jonka sitten voitti varsin selvänumeroisesti. Nelinpelin veivät TaTS:n Peetu Pohjola ja Roni Rikkonen voittamalla finaalissa Träffin Isac Lindenin ja Jonathan Ånäsin.
Tytöt 16v-luokan välierissä HVS:n Lila Humaloja vei erän TaTS:n Tanja Tuomelta, joka sitten loppuottelussa voitti HVS:n Olivia Pimiän. Olivian ja seurakaveri Nanette Nylundin välieräottelu oli tasainen kolmieräinen. OVS:n Monica Malinen ja TaTS:n Milka-Emilia Pasanen voittivat luokan nelinpelin.
HVS:n Oona Orpana joutui tositoimiin vasta tyttöjen 12v-luokan loppuottelussa TVS:n Cecilia Johansénia vastaan, mutta nousi voittajaksi tiukan ensimmäisen erän jälkeen. Ikäluokan tyttöjen nelinpelin voitto meni kuitenkin Turkuun Veera Antoselle ja Eeva Heinoselle.

SEB JGP
16v ja 12v -luokkien toinen osakilpailu
10.-12.2.2012 Turku
Järj. TVS

Luokkien loppuottelutulokset
P16 Julius Kaverinen HVS – Panu Virtanen HyTS 76 62
P12 Nino Salonen Smash – Veikka Oja KaTS 60 62
T16 Tanja Tuomi TaTS – Olivia Pimiä HVS 63 62
T12 Oona Orpana HVS – Cecilia Johansén TVS 75 62

P16 Patrik Niklas-Salminen TaTS/Eero Vasa ÅLK – Werneri Tuompo HVS/Panu Virtanen HyTS 63 60
P12 Peetu Pohjola/Roni Rikkonen TaTS –  Isac Linden/Jonathan Ånäs Träff 76 63
T16 Monica Malinen OVS/Milka-Emilia Pasanen TaTS – Lila Humaloja/Elina Joronen HVS 64 64
T12 Veera Antonen/Eeva Heinonen TVS – Erika Hautalahti TaTS/Paula Joukanen HVS 61 61

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen tällä… →