Kavcic: Suomi suosikki Davis Cupissa maaliskuussa

24.11.2010  |  21:28

Blaz Kavcic, Slovenian ykkönen
Kuva: Jouko Siro 

 
Slovenian toistaiseksi kaikkien aikojen paras miespelaaja ATP-rankingissa on 23-vuotias Blaz Kavcic (ATP 96 maaliskuussa 2010) koki IPP Openin kaksinpelin toisella kierroksella tappion Viron Jürgen Zoppille suoraan kahdessa erässä.
-Helsingin kisassa olisi ollut pakko mennä pidemmälle. Lähdin parantamaan tässä vuoden viimeisessä kisassani rankingia päästäkseni suoraan Australian avointen karsintaan, kertoi Kavcic ottelun jälkeen. – Nyt siitä ei ole toiveita.
Slovenia isännöi Suomea ensi maaliskuussa, kun maat kohtaavat Davis Cupin Eurooppa-Afrikan I ryhmän ensimmäisellä kierroksella.
-Tämä ei ole virallista, mutta uskon, että ottelu järjestetään Ljubljanassa, josta kaikki joukkueen pelaajat ovat kotoisin, sanoi Kavcic. – Ihan varmasti pelataan sisällä, sillä maaliskuussa on vielä liian aikaista viedä ottelu ulkokentille.
Slovenialaiset rakentanevat sisälle massakentän.
-Teidän kärkikaksikollenne se on varmasti kaikkein hankalin, uskoi Kavcic. – Itse olen voittanut kaksi ATP Challengeria massalla.
-Suomi on ehdottomasti suosikki tulevassa Davis Cup -ottelussa. Kaikki tietävät Jarkon ja sen, että hän pelasi tänä vuonna jälleen huiman hyvän kauden.
Kavcicin valmentajana on romanialainen Andrea Voinea.
-Minulla on yksi sponsori ja olen nyt alkanut hieman ansaita rahaa tenniksellä. Edelleenkään en voi ottaa valmentajaani joka kisaan mukaan, sanoi Kavcic.
IPP Openin jälkeen Blaz Kavcic pistää mailat vähäksi aikaa syrjään.
-Pelasin nyt parhaan kauteni, mutta tosi paljon otteluita. Olen aika poikki.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma Laine Prerovissa… →