24.11.2010  |  19:42

Henri Kontisella (vas.) ja Jarkko Nieminen menivät
helposti IPP Openin nelinpelin puolivälieriin keskiviikkona Talissa.
Kuva: Jouko Siro

Viimevuotista finaalipaikkaa puolustavat Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen ottivat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella voiton Venäjän Alexandre Kudryavtsevista ja Puolan Michal Przysieznystä luvuin 6-3, 6-3. Ottelu kesti vain 50 minuuttia.
Suomalaiset mursivat vastustajansa syötön ensimmäisessä erässä kahdesti, kolmannessa pelissä Kudryavtsevin ja yhdeksännessä pelissä Przysieznyn.
Toisessa erässä murtoja oli vain yksi, erän kuudennessa pelissä syöttönsä menetti Przysiezny.
Puolivälierissä Kontinen ja Nieminen saavat vastaansa perjantaina kisan kakkossijoitetut Saksan Michael Kohlmannin ja Itävallan Alexander Peyan. Jarkko pelasi Kohlmannin kanssa kaikki viime vuoden Grand Slam -turnausten nelinpelit – parin paras saavutus oli Australian avointen välieräpaikka, jossa he hävisivät Bob ja Mike Bryanille.
Torstaina Talin keskuskentällä nähdään kaksinpelin toisen kierroksen otteluita. Klo 17 Micke Kontinen kohtaa Ranskan Adrian Mannarinon, joka voitti kolmessa erässä Itävallan Stefan Koubekin, ja heti tämän ottelun jälkeen Henri Kontinen saa vastaansa neljänneksi sijoitetun Dustin Brownin.

Seuraava uutinen: Kavcic: Suomi suosikki… →