Kaukovalta ja Minetti lunastivat Finnish Tour -voitoilla villit kortit

21.5.2017  |  19:05

Patrick Kaukovalta uusi viimevuotisen Finnish Tour -voittonsa Kaarinan massakentillä. Ykköseksi sijoitettu HVS:n Kaukovalta voitti toiseksi sijoitetun HyTS:in Verneri Tuomen loppuottelussa 6-4, 7-6.

– Pelasin joka matsissa riittävän hyvin voittaakseni. Pitkin turnausta oli paljon tasaisia eriä ja geimeja, joista voitin enemmän kuin vastustajat. Syötön kanssa on loukkaantumisen jälkeen vielä ongelmia, mutta kokonaisuudessaan peli on ihan hyvällä mallilla.

– Tämän jälkeen on ohjelmassa treeniä. Ei kannata ihan vielä lähteä kokeilemaan ITF Futures -kisoja, mutta kuukauden sisään pitäisi kaiken olla kunnossa, Kaukovalta kertoo.

Aurinko helli Kaarinaa koko viikonlopun ajan.

– Oli kyllä aika ihanteelliset olosuhteet pelata. Aktia Arena on puitteiltaan harvinaisen hieno paikka, Kaukovalta kiittelee hallin kuntosalillla, jolta on näkymä massakentille.

Kaukovalta lunasti voitollaan 2 000 euroa palkintorahoja ja paikan Kaarinassa elokuun alussa pelattavan ITF Futures -kilpailun pääsarjaan.

– Kiitos Johan Skogmanille ja ÅLK:lle hienosti järjestetyistä kisoista, Kaukovalta sanoo.

 

Tulokset: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kaavio&id=30153 

 

 

MINETTI URAKOI VOITON – TÄNÄÄN YLI VIISI TUNTIA KENTÄLLÄ

TaTS oli Kaarinan Finnish Tourin naisissa odotetun vahva. Välierät ratkottiin neljän tamperelaisen kesken, kun Ella Leivo vei voiton Ella Haavistosta ja Mariella Minetti Milka-Emilia Pasasesta.

Kolmanneksi sijoitettu Minetti voitti toiseksi sijoitetun Leivon loppuottelussa 6-1, 2-6, 6-2. 

– Yhteensä Mariella pelasi välierässä ja finaalissa viisi tuntia ja viisi minuuttia. Huh, kilpailunjohtaja Skogman kommentoi Minettin urakointia. Tuosta ajasta välierä Pasasta vastaan venyi kolmeen tuntiin ja 20 minuuttiin.

Minetti voitti 1 000 euroa ja sai villin kortin Tampereella heinäkuun lopussa järjestettävään naisten ITF Futures -turnaukseen. 

 

Tulokset: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kaavio&id=30152

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nuoret Ruusuvuoren johdolla… →