Huippu-urheilun tulevaisuusseminaari keräsi kiitosta

21.5.2017  |  14:05

 

Tennisliiton Huippu-urheilun tulevaisuusseminaari järjestettiin Turun Caribia Holiday Clubissa 20.-21. toukokuuta. Kahden päivän foorumissa kuultiin aiheen kärkiasiantuntijoita, kuten Erkka Westerlundia, Tomi Lämsää, Jukka Tiikkajaa, Jarkko Niemistä ja Dermot Sweeneya.

– Keskeisin asia oli osallistujien innostus ja avoimuus sekä mahdollisuus keskustella asioista yhdessä. Jos isona lähtökohtana tälle seminaarille oli se, että pystyisimme yhdistämään voimia, niin siinä onnistuimme. Löysimme myös hyviä askeleita kohti niitä keinoja ja rooleja, joiden avulla tästä voidaan edetä kohti tavoitettamme, Westerlund summaa.

Seminaariin osallistui keskeisiä seuravaikuttajia ympäri Suomen. 

 – Olemme yhtä mieltä siitä, että tarvitaan henkilö vetämään huippu-urheilun pelaajakehitystä. Se, onko tämä henkilö täysi- vai osa-aikainen, täytyy vielä kartoittaa, Tennisliiton puheenjohtaja Matti Virtanen sanoo.

– Löysimme hyviä yhteisiä tavoitteita huippu-urheilun kehittämiselle Westerlundin johdolla. Suuri kiitos Erkalle ja Tomille sekä koulutusvastaavallemme Harri Suutariselle seminaarin valmisteluista, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho jatkaa.

Seminaarin laadukas sisältö ja mahdollisuus kiireettömälle keskustelulle keräsivät seuravaikuttajilta kiitosta.

– Superviikonloppu! Nämä kaksi päivää yhdistivät tenniskansaa hienosti. Rakastan kunnon diskuteerausta, ja tämä loi mahtavat puitteet sille, TVS-Tenniksen Henrik Johansén sanoo.


Jaa:

Seuraava uutinen: Kaukovalta ja Minetti… →