Kaukonen/Suomalainen ja Laine/Husarova perjantai-illan välieräottelussa

25.11.2011  |  15:26

Torstaina varmistui, että naisten nelinpelin loppuottelussa lauantaina on varmasti ainakin yksi ellei kaksi suomalaista. Sekä Leia Kaukonen/Piia Suomalainen että ykköseksi sijoitetut Janette Husarova /Emma Laine etenivät välieriin.
Husarova ja Laine aloittivat turnauksen ykkössijoitettuna suoraan puolivälieristä, jossa Ella Leivo ja Saana Saarteinen kukistuivat 6-0, 6-3.
Kaukonen ja Suomalainen ratkaisivat puolivälierävoiton Israelin Julia Glushkosta ja Ranskan Alize Limistä vasta ottelutie-breakissa 10-4.
Välieräpaikkaa tavoittelivat myös Johanna Hyöty ja Annika Sillanpää, jotta kakkosiksi sijoitetut Timea Babos ja Ukrainen Irina Buryachok eivät antaneet yllättää itseään, vaan ottivat helposti 6-0, 6-2 voiton.
Kaksinpeleissä kärkiammattilaisemme kokivat tappion toisella kierroksella, keskiviikkona tappion koki Piia Suomalainen 10 vuotta nuoremmalle Venäjän Daria Gavrikovalle ja Emma Laine torstaina Kroatian Ana Vrljicille 5-7, 4-6.
Emman tappio tuli hieman harmittavasti, sillä hän johti ensimmäistä erää 5-0, mutta Vrjlic hallitsi ottelua sen jälkeen.

 

Piia Suomalainen

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine otti 29.… →