Kauden 2. Fazer JGP Helsingissä ja Tampereella – junioreiden SM-mitalit jaossa

27.3.2024  |  13:11  |  Ennakot

Kauden 2. Fazer JGP -osakilpailu pelataan pääsiäisenä 28.3-1.4. Helsingissä HVS-Tenniksen ja Tampereella Tampereen Tennisseuran järjestämänä.

12- ja 16-vuotiaat kilpailevat Helsingissä ja 10- sekä 14-vuotiaat puolestaan Tampereella. Kyseessä on samalla 12-, 14- ja 16-vuotiaiden sisäkenttien SM-kilpailut. Ottelut käynnistyvät Helsingissä torstaina ja Tampereella perjantaina. Kilpailut huipentuvat molemmilla paikkakunnilla maanantaina. Kaaviot ja otteluohjelmat ovat julkaistu TennisÄssään.

2. FAZER JGP, SM-KILPAILUT 12- JA 16-VUOTIAAT | HELSINKI, HVS
2. FAZER JGP, SM-KILPAILUT 14-VUOTIAAT | TAMPERE, TATS
2. FAZER JGP 10-VUOTIAAT | TAMPERE, TATS

SM-mitaleista nähdään kova taisto pääsiäisen aikana. 16-vuotiaiden sarjassa tyttöjen kaksi kärkisijoitettua ovat Ilona Haavisto (TaTS) ja Emma Tuominen (Smash). Haavisto lähtee kirkastamaan viime vuoden sisäkenttien hopeamitalia. Poikien sarjassa korkeimmalle sijoitetut pelaajat ovat Lucas Eriksson (ÅLK) ja Eelis Raasio (KarTe).

14-vuotiaiden sarjassa Tampereella kirkkaimmista mitaleista ennakkoon taistelevat kärkisijoitetut Annina Kanerva (HVS) ja Stella Hanttu (ETS) sekä HVS-Tenniksen Alex Tuomolin ja Kaius Ketola. Poikien sarjassa on niin ikään mukana hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Aatu Niemelä (Smash).

Helsingissä 12-vuotiaiden korkeimmalle sijoitetut pelaajat ovat Lilja Rautiola (OVS) ja Ellen Keskinen (TaTS) sekä Pekko Pfundstein (HVS) ja Eino Koivisto (HVS).

Kaikissa ikäluokissa pelataan kaksinpelien lisäksi myös nelinpelisarja sekä 12- ja 14-vuotiaissa sekanelinpeli. 16-vuotiaiden sekanelinpelisarjaa ei muodostunut vähäisen osallistujamäärän johdosta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 13/2024 – →