Katso kaaviot ja ohjelma Hangon TEHO Sport Finnish Tourille 13.-15.7. – Ruutu Urheilu välittää keskuskentän ottelut joka päivä

11.7.2023  |  14:30  |  Ennakot

Kauden neljäs TEHO Sport Finnish Tour -kilpailu pelataan Hangon Tennisstadionilla 13.-15.7.

Perinteikkäänä kisapaikkana tunnettu Hanko houkuttelee kovan kattauksen kotimaan tennishuippuja, joten luvassa on tuttuun tyyliin tasokasta taistelua. Turnauksessa pelataan kaksin- ja nelinpelit; kaksinpeleissä on yhteensä jaossa 10 000 euroa, voittajat pokkaavat 2000 euroa. Kaksinpelien kärkisijoitetut pelaajat ovat Lauri Kiiski (TaTS) ja  Ella Haavisto (Smash).

Turnaus alkaa torstaina klo 12.00 ja päivän aikana pelataan kaksinpelien ensimmäiset ja toiset kierrokset. Perjantaina klo 10.30 alkaen jatketaan ja päivän päätteeksi ovat selvillä kaksin- ja nelinpelien finalistit. Lauantain ratkaisupäivä on seuraavanlainen: klo 10.30 miesten kaksinpelin loppuottelu, klo 12.00 naisten kaksinpelin loppuottelu, klo 13.30 miesten nelinpelin loppuottelu ja klo 15.00 naisten nelinpelin loppuottelu.

Voit seurata turnauksen pääkentän tapahtumia päivittäin 13.-15.7. Ruutu Urheilun välityksellä.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Kilpailun johtajana työskentelevä Ville-Heikki Talvenmaa luottaa siihen, että paikalle saapuva yleisö saa todistaa tasokasta tennistä.

”Kivalla fiiliksellä ja innolla lähdetään pyörittää, toivon mukaan kelitkin suosii. Paljon on tulossa erilaisia pelaajia ja kovia nimiä mukana”, Talvenmaa iloitsi.

LUE KATTAVA ENNAKKO

Jaa:

Seuraava uutinen: Pelaajavalintoja julkaistu nuorten… →