Kärkisijoitetut loppuotteluun Oulussa

4.7.2009  |  09:00

Paukku ja Heliövaara pelaavat miesten Suomen mestaruudesta

HVS:n Juho Paukku ja Harri Heliövaara pelaavat yleisten luokkien miesten kaksinpelin Suomen mestaruudesta ulkokentillä Nallisportissa, Oulussa lauantaina.
Ykkössijoitettu Paukku voitti TaTS:n Lauri Kiiskin (3.) 6-2, 6-2. Kakkoseksi sijoitettu Heliövaara hävisi ensimmäisen erän TaTS:n Martin Rämmalille (4.) 2-6, mutta voitti sitten seuraavat erät 6-4, 6-1.
Heliövaara puolustaa viimevuotista SM-voittoaan, Paukku on miesten ulkokenttien mestari kahden vuoden takaa.
Heliövaaralla olisi lauantaina mahdollisuus myös toiseen mestaruuteen: hän on Satan Ilja Orren kanssa miesten nelinpelin loppuottelussa. Vastassa on ykkössijoitettu pari Sami Huurinainen HVS/Lauri Kiiski TaTS.
HVS:n pari Leia Kaukonen/Heini Salonen voitti naisten nelinpelin mestaruuden. Finaalissa kukistui TaTS:n pari Jennifer Holmberg/Johanna Hyöty 6-4, 7-5. Salonen uusi Suomen mestaruuden viime vuodelta, jolloin hänen parinaan oli Essi Laine HVS.
Sekanelinpelin mestareita ovat Jennifer Holmberg ja VT:n Tuomas Männistö, joka voittivat loppuottelussa Smashin Cecilia Estlanderin ja Satan Roope Kailaheimon 61 61. Myös Jennifer Holmberg uusi mestaruutensa. Viime vuonna hänen parinana oli TaTS:n Hannu Piiroinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ella Leivo naisten… →