Kärkijoukkueet pitivät pintansa miesten Tennisliigassa

13.1.2018  |  21:23  |  Raportit

Miesten Tennisliigassa pelattiin tänään seitsemäs kierros. Kierrokselle lähdettiin jännittävistä asetelmista: HVS-Tennis, Helsingin Lawn-Tennis Klubi, Smash ja Tampereen Tennisseura olivat kuuden kierroksen jälkeen liigan kärjessä vain kolmen pisteen sisällä toisistaan. Lauantain pelien myötä joukkueet pitivät saman paremmuusjärjestyksen, mutta piste-erot kasvoivat hieman.

Lauantain kierroksen jälkeen sarjataulukon kuuden kärjen muodostavat HVS, HLK, Smash, TaTS, Smash-Kotka ja Sata-Tennis.

Helsingin otteluissa hyvin yleisöä paikalla

Talin Tenniskeskuksessa sarjaykkönen HVS-Tennis sai vastaansa liigan toiseksi viimeisellä sijalla olevan Variston Tenniksen. HVS:n miehet veivät selvän 4 – 0 -voiton.

Valkeakoskella pelattiin Valkeakosken tennisseuran ja Smash-Kotkan väliset kamppailut, jotka päättyivät kotkalaisten voittoon 0-4.

Tällä kaudella yllätyksellisesti liigan häntäpään puolelle jäänyt kestomenestyjä Grani Tennis lähti Tennisliigaviikonloppuun taistelumielellä. Lauantaina vastassa oli liigassa kolmannella sijalla oleva Smash, joka voitti GT:n miehet 1-3. Grani Tenniksen pisteen taituroi Andriej Kapas (kuvassa) kaksinpelissään Vladimir Ivanovia vastaan. Smashin pisteistä vastasivat kaksinpeleissä Jesper Saarni ja Hermanni Tiainen sekä nelinpelissä Vladimir Ivanov ja Jesper Saarni. 

Liigan kakkossijalta viikonloppuun lähtenyt Helsingin Lawn-Tennis Klubi kohtasi lauantaina Meilahdessa sarjaneloset, Tampereen Tennisseuran miehet. Meilahden Liikuntakeskuksessa otteluita seurasi noin 130 henkeä, joten ilmassa oli todellista urheilujuhlan tuntua. Joukkueet pelasivat lauantaina tasatulokseen 2 – 2. TaTS:n pisteet tulivat kaksinpeleistä ja niistä vastasivat tuore Suomen mestari Lauri Kiiski sekä Ristomatti Lanne. HLK:n pisteiden takana olivat kaksinpelissä Niklas Bucht sekä nelinpelissä Karl Kiur Saar ja Masi Sarpola.

Helsingin Laajasalossa jännitettiin lauantaina hallitsevan mestarin Sata-Tenniksen ja liiganousija Turun Verkkopalloseuran pelejä. Myös Laajasaloon oli saapunut mukavasti yleisöä seuraamaan pelejä. Sata-Tenniksen miehet Harri Heliövaara, Max Wennäkoski ja Roope Kailaheimo saavuttivat kotiyleisön edessä tuloksen 4 – 0. 

– Tänään oli taas erinomainen esitys koko joukkueelta kotikentällä. Meillä on vahvat tilastot Laajasalossa ja se näkyi hyvänä itseluottamuksena kaikkien otteissa. Kaksinpeleissä pystyimme olemaan vastustajia aktiivisempia ja näkisin, että se teki tänään selkeimmän eron. Nelinpeli oli myös totutun vahva esitys. Tärkeät neljä pistettä. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen, kommentoi Heliövaara päivän päätteeksi.

Miesten Tennisliigan pelit jatkuvat huomenna sunnuntaina.

Otteluiden tulokset, sarjatilanne ja sunnuntain aikataulut: http://www.tennisliiga.fi/seurat/miehet

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen pelikentällä… →