Kämp Collections Hotels on Davis Cup 2023 maaottelun virallinen hotelliketju

19.1.2023  |  14:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Kämp Collection Hotels on Suomi – Argentiina Davis Cup maaottelun 2023 virallinen hotellikumppani.

Kämp Collection Hotels -hotellikonserni on monelle tuttu ensiluokkainen majoittaja. Tulevan Davis Cup maaottelun aikana Kämp Collection Hotels -hotellit majoittavat sekä Suomen että Argentiinan joukkueiden pelaajat ja tapahtuman toimijoita. Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho on erittäin tyytyväinen alkavaan yhteystyöhön, joka tuo arvostetun ja laadukkaan toimijan tenniskentille osaksi huipputapahtumaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä uudesta, korkealaatuisesta majoituskumppanistamme Davis Cup-tapahtumaan. Kämp Collection Hotels tarjoaa hienot majoitusolosuhteet molemmille joukkueille ja tapahtuman toimitsijoille sekä loistavan lisän tenniselämykseen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuville tennisfaneille. Keskustan Hotel Kämpistä ja GLO Hotel Kluuvista pääsee Metro Areenalle helposti ja vaivattomasti alle 25 minuutissa, kertoi Purho.

Kaikille Davis Cup-lipun ostaneille sekä Tennisliiton jäsenille on tarjolla majoitusetu Hotel Kämpiin sekä GLO Hotel Kluuviin. Majoitusetu sisältää -20% alennuksen päivän joustavasta aamiaisen sisältävästä huonehinnasta ja etu on varattavissa nettivaraustunnuksella. Varaustunnus lähetetään kaikille lipunostaneille ja se on voimassa majoitusajalle 3.-6.2.2023.

KÄMP COLLECTIONS HOTEL

GLO Hotel Kluuvista ja Hotel Kämpistä on erinomainen metroyhteys Espoo Metro Areenalle, jossa Suomen miesten maajoukkueella on 4.-5.2. mahdollisuus edetä historian ensimmäistä kertaa MM-kisoihin eli Davis Cupin lopputurnaukseen. Lippuja on myyty tapahtumaan yhteensä jo yli 5600 kappaletta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Uusi tasoluettelo on… →