Jussi Juvakoskesta triplamestari seniorien SM-kisoissa

11.2.2014  |  14:59

M50-luokan kaksinpelin finaalistit, vas. Suomen mestari Jari Larkiola                   Tuija Hannukainen
ja hopeamitalisti Mika Valtonen.
Kuva: Jussi Neste

Seniorien tasavuosien sisäkenttien SM-kisat saatiin päätökseen tiistaina 11.2. Talissa Helsingissä HVS:n järjestäminä.
Viimeisenä pelipäivänä ratkottiin M50 ja M60 -luokkien kaksinpelin mestaruudet. M50-luokan voitti EVS:n Jari Larkiola, joka voitti finaalissa KVS:n Mika Valtosen.
HVS:n Jussi Juvakoskesta tuli kisojen kolmoisvoittaja, kun hän yhdessä VarTen Matti Timosen kanssa voitti sekä M50 ja M60-nelinpelimestaruudet ja viimeisenä pelipäivänä M60loppuottelussa kukisti HTC:n Mikko Horsman.
N60-luokan kaksinpelin voitti HVS:n Tuija Hannukainen, joka otti tällä voitossasadannen SM-kultamitalinsa. Laskuissa on mukana sekä kaksin-, nelin- jasekanelinpelien mestaruudet ja seniorien sarjatennismestaruudet.
Hannukaisesta tuli myös tuplamestari, kun voitti HVS:n Erja Sarasteen kanssasaman ikäluokan nelinpelin.
Saraste voitti myös N50-luokan mestaruuden parinaan HVS:n Leena Ranta.