Jarkko kohtaa Thiemin Rotterdamissa

10.2.2014  |  16:16

Viime viikolla Jarkko Nieminen (ATP 36) eteni toisena peräkkäisenä vuonna ATP250-turnauksen välieriin Montpellierissä, Ranskassa. Kuudenneksi sijoitettu Jarkko kohtasi välierissä viidenneksi sijoitetun Ranskan Gael Monfilsin. Ranskalainen vei ensimmäisen erän 6-2, Jarkko hienosti toisen erän 6-3, muttei sitten kolmannessa erässä voinut Monfilsille mitään: tämä vei erän 6-1. Jarkko säilytti ATP-rankingsijoitetuksena ja on tälläkin viikolla sijalla 36.
Monfils voitti turnauksen loppuottelussa maanmiehensä Richard Gasquetin 6-4, 6-4.

Tällä viikolla Jarkko kisaa ATP500-turnauksessa Rotterdamissa, Hollannissa. Hän kohtaa kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella 20-vuotiaan itävaltalaiskarsija Dominic Thiemin (ATP 113).
Miehet ovat kohdanneet kaksi ja puoli vuotta sitten Bangkokin ATP250-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Jarkko voitti ottelun luvin 6-1, 4-6, 7-5.
Jarkko oli viime vuonna Rotterdamissa puolivälierissä, jossa koki tappion Argentiinan Juan Martin del Potrolle.
Jarkko on tällä viikolla mukana ATP500-turnauksen nelinpelissä Rotterdamissa, Hollannissa. Hänen parinaan on Ruotsin Johan Brunström. Pari kohtaa neljänneksi sijoitetut Intian Rohan Bopannan ja Pakistanin Aisam-Ul-Haq Qureshin.