Juniorit EM-kisoihin

17.6.2005  |  15:00

Pelaajat juniorien henkilökohtaisiin ja joukkueiden EM-kisoihin nimetty

Juniorien EM-joukkuekilpailut
Pojat 16v – Borotra Cup
Kilpailuun on ilmoittautunut 26 maata, jotka on jaettu neljään karsintalohkoon. Suomi on A-lohkossa, joka pelataan 150 km päässä Prahasta, Hradek Nad Nisoussa, Tshekissä. Mukana ovat isäntämaan Tshekin ja Suomen lisäksi Bosnia & Herzegovina, Itävalta, Puola, Ruotsi ja Unkari.
Karsinnat pelataan 26.-28.7. ja lopputurnaus 1.-3.8.Le Touquetissa, Ranskassa.
Suomen joukkueeseen on nimetty Harri Heliövaara, Henri Kontinen ja Jesse Kiuru
Tytöt 16v – Helvetie Cup
Turnaukseen osallistuu 28 maata, jotka on jaettu neljään karsintalohkoon. Suomi pelaa B-lohkossa 26.-28.7. Lontoon liepeillä Queenswoodissa, Englannissa Hollannin, Ison-Britannian, Portugalin, Ruotsin, Turkin ja Venäjän kanssa. Lopputurnaus pelataan Leysinissä, Sveitsissä 31.7.-2.8. Suomen joukkueeseen on nimetty Emma Helisten, Ina Kauppila ja Mia Liimatainen.
Tytöt 18 – Soisbault/Reina Cup
20 maan joukkueet lähtevät tavoittelemaan Soisbault/Reina Cupin voittoa 31.7.-2.8. Granvillessa Ranskassa. Sitä ennen pelataan neljässä lohkossa karsinnat 26.-28.7. Suomi on D-lohkossa Espanjan, Portugalin, Slovenian ja Unkarin kanssa; lohko pelataan Barcelonan liepeillä Lleidassa, Espanjassa. Suomen joukkueeseen nimettiin Jennifer Holmberg, Sofi Weckman (loukkaantuneen Katariina Tuohimaan tilalle)  ja Maria Fageström.

Juniorien henkilökohtaiset EM-kilpailut

Alle 14-vuotiaat pelaavat EM-turnauksensa Ostravassa, Tshekissä 18.-24.7.
Suomesta turnaukseen osallistuvat Maria Fagerström ja Jaana Karlsson sekä Juuso Ojanen ja Tuomas Manner.
Alle 16-vuotiaiden poikien EM-turnaukseen Orbetellossa, Italiassa 18.-24.7. osallistuvat Suomesta Harri Heliövaara ja Henri Kontinen. Saman ikäluokan tyttöjen EM-kisat pelataan vasta 12.-18.9. Ateenassa, Kreikassa. Suomesta kisaan osallistuvat Emma Helisten ja Ina Kauppila.
Alle 18-vuotiaat pelaavat EM-kisansa 18.-24.7. Klostersissa, Sveitsissä. Suomea edustavat Jennifer Holmberg ja Juulia Manner (loukkaantuneen Katariina Tuohimaan tilalle) sekä Tommi Nissinen ja Tuomas Markkula.

Jaa:

Seuraava uutinen: Lenho Savitaipaleen voittoon… →