Juniori-SM: 14-vuotiaat juhlivat mitaleita Jyväskylässä, 18-vuotiaat Turussa

24.8.2015  |  13:26


14-vuotiaat, SM ja SEB JGP

Jyväskylän Tennisseura isännöi 14-vuotiaiden SM-kilpailuita ja SEB JGP:tä auringonpaisteessa ja hyvässä fiiliksessä. JTS:n erinomaisesti hoitama viestintä poiki tukuttain kuvia ja kattavat raportit. Tässä heidän yhteenvetonsa finaaleista: 

Poikien kaksinpelissä vastakkain olivat seurakaverukset Aleksi Löfman ja Valtteri Solatie, Helsingin Verkkopalloseurasta. Molemmat pojat olivat esittäneet turnauksen kuluessa todella vakuuttavia otteita, eivätkä olleet menettäneet erääkään matkalla finaaliin. Suomen mestariksi itsensä pelasi lähes virheettömän suorituksen jälkeen Aleksi Löfman eräluvuin 6-0 6-1.

Aleksi Löfman ja Valtteri Solatie olivat raivanneet tiensä myös nelinpelin finaaliin, jossa verkon toiselle puolelle asettuivat Otto Koivisto (OVS) ja Tommi Jeskanen (KarTe). Viihdyttävän ja tiukan kamppailun käänsivät itselleen Löfman ja Solatie lukemin 6-4 7-6. Eli Löfmanista tuplamestari Hippoksella!

Tyttöjen kaksinpelin finaaliin eteni kisan ykköseksi sijoitettu Bea Kivikoski (HLK)kukistamalla semifinaalissa turkulaisen Fanny Törnin (TVS) 6-2 6-0. JTS:n toiseksi sijoitettu Lotta Heiskanen eteni finaaliin voitolla nelinpeliparistaan Emilia Salosta (TaTS) 7-6 6-0. Finaalissa kovalyöntinen Kivikoski eteni selkeään voittoon ja mestaruuteen luvuin 6-3 6-1. Kivikoskelle kesä 2015 oli todella menestyksekäs, Hippoksella voitetun 14-vuotiaiden SM-kullan lisäksi, hän voitti 16-vuotiaiden kaksinpelin SM-kullan Lahdessa käydyissä kilpailuissa.

Tyttöjen nelinpelin mestaruudesta kamppailivat Lotta Heiskanen (JTS)/Emilia Salo (TaTS) ja Peppi Ramstedt/Stella Erlund (HVS). Finaalista muodostui todellinen jännitysnäytelmä, jossa molemmilla pareilla oli omat hetkensä. Loppujen lopuksi toiseksi sijoitetut Heiskanen ja Salo pääsivät juhlimaan SM-kultaa tulostaulun näyttäessä lukemia 6-1 3-6 10-8.

Sekanelinpelissä mestaruutta pääsivät juhlimaan kotiyleisön edessä Olivia Syvälahti ja Nuutti Loikkanen (JTS). He voittivat finaalissa varman esityksen jälkeen JTS:n Vilma Koposen ja HVS:n Arttu Leiviskän 6-1 6-4.

Naistoimikunta jakaa junioreiden SM-kilpailuissa vihreitä kortteja, joka on Fair Play -palkinto. Kyseessä on stipendi, joka jaetaan reilua peliä esittäville junioreille, joilla on positiivinen ja tsemppaava ilme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa kyseisen palkinnon ansaitsivat Otto Koivisto (OVS) ja Vilma Koponen (JTS) – onnittelut!

14-vuotiaiden ulkokenttien Suomen mestarit 2015:
Poikien kaksinpeli: Aleksi Löfman, HVS
Tyttöjen kaksinpeli: Bea Kivikoski, HLK
Poikien nelinpeli: Aleksi Löfman-Valtteri Solatie, HVS (kuvassa)

Tyttöjen nelinpeli: Lotta Heiskanen, JTS/Emilia Salo, TaTS

Sekanelinpeli: Nuutti Loikkanen-Olivia Syvälahti, JTS

JTS kiittää kaikkia osallistujia ja paikalla olleita hienoista kisoista ja tietenkin suuret onnittelut kaikille mitalisteille!

Linkki kuviin: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.732603470198683.1073741831.277193172406384&type=3

18-vuotiaat, SM

18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Suomen mestaruuksista pelattiin Turussa. Mestarit:

Poikien kaksinpeli: Patrick Stenfors, PVS
Tyttöjen kaksinpeli: Mariella Minetti, TaTS
Poikien nelinpeli: Tuomas Heinonen-Eero Antonen, TVS
Tyttöjen nelinpeli: Monica Malinen, OVS/Milka-Emilia Pasanen, TaTS

Linkki kilpailuun: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=1823

 

10-vuotiaat, SEB JGP

Linkki tuloksiin: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=1883 

Jaa:

Seuraava uutinen: Finnish Tourin viides… →