Junioreiden SM-liigacup vauhdissa Hangossa – ”Joukkuepelien kautta luodaan hyvää yhteishenkeä.”

22.8.2020  |  10:02  |  Raportit

11-, 13- ja 15-vuotiaiden seurajoukkueet pelaavat SM-mitaleista Hangossa 21.-23.8.2020. Mukana on yhteensä 52 tyttöjen ja poikien joukkuetta, joukkue koostuu 3-4 pelaajasta. Jokaisessa sarjaottelussa pelataan kaksi 2-peliä ja yksi 4-peli.

Tennisliiton kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen oli tyytyväinen näkemäänsä perjantaina.

– Joukkuepelien kautta luodaan hyvää yhteishenkeä. Kapteenit saavat istua kentällä ja seurakavereita kannustetaan. Aikaa vietetään yhdessä myös kentän ulkopuolella. Kaikki joukkueet muun muassa kilvoittelevat tennispelien lisäksi Hangon upealla frisbeegolf radalla. Pekka Kainulainen, TaTS, kertoo että heillä on seurasta mukana 14 junioria ja viikonloppu nähdään yhteishengen nostattajana.

– Kilpailun aluksi kaikille pelaajille ja kapteeneille järjestettiin sääntö- ja tuomarikoulutus. Sääntötuntemus on kaikille pelaajille tärkeää. Lisäksi kaikille pelaajille halutaan antaa kokemuksia tuomarina toimimisesta. Pelaajille ja kapteeneille korostettiin, että kaikille pyritään luomaan tästä positiivinen kokemus ja tuomareita autetaan tarpeen tullen esimerkiksi kapteenien toimesta. Veera Virtanen, ÅLK, kertoi tuomaritehtävänsä jälkeen, että aluksi jännitti mutta selvisi tehtävästä kuitenkin hyvin. Oli upeaa nähdä rohkeita junioreita tarttumassa uusiin haasteisiin.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Junioreille järjestetty tuomarointikoulutus ennen pelien alkua
Tarkkaa tuomarointia

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →