Junioreiden SM-kilpailut jatkuvat Jyväskylässä ja Ahvenanmaalla

10.8.2016  |  14:18

 Jyväskylän Tennisseura isännöi 14-vuotiaiden SM-kilpailuja11.-14.8. Hippoksella. Suomen mestaruusmitaleja on tavoittelemassa yhteensä 64pelaajaa eripuolilta Suomea. Turnaus alkaa torstaina 11.8. kaksinpelienkarsinnoilla.

Mitalijahti alkaa siis ensi viikon torstaina poikien jatyttöjen karsinnoilla, jonka jälkeen siirrytään sujuvasti kaikkien sarjojenpääsarjavaiheeseen.

Poikien kaksinpeliin ilmoittautui mukaan 35 pelaajaa.Kahdeksan korkeimman rankingin omaavaa pelaajaa pääsi suoraan pääsarjaan ja 27pallotaituria tavoittelee paikkaa pääsarjasta – mukaan lukien JTS:n EevertSalminen. Poikien kaksinpelin neljä kärkisijoitettua ovat Aleksi Löfman (HVS),Oliver Saarinen (ETS), Oskar Antinheimo (HVS) ja Iiro Vasa (ÅLK).

Tyttöjen kaksinpelin puolella on osallistujia 28. Neljäkärkisijoitettua ovat JTS:n Lotta Heiskanen, Peppi Ramstedt (HVS), Emilia Salo(ViTes) ja Emma Eerola (TaTS).

10-vuotiaatAhvenanmaalla

MLK:n Maarianhaminassa järjestämässä kymmenvuotiaiden JGP-turnauksessa mukaan on ilmoittautunut 21 poikapelaajaa ja 14 tyttöä. Tämän lisäksi poikien nelinpelissä urakoi 20 pariavaljakkoa.Tyttöjen JGP-mestaruuksista taistelee 12 paria.

Poikien kärkisijoitetut ovat Matti Kandolin (ÅLK), MarekNano (PVS), Aku Salo (HVS) ja Kimi Vallius (ETS). Tytöissä rankingin kärjessä ovat JTS:n Liinu Heiskanen, TVS:nKaisla Mattila, Smash-Kotkan Bibanina Daria ja Smashin Julia Lintu.

Ahvenanmaalla pelataan torstaista sunnuntaihin. Onneakaikille peleihin!

Fair Play

SM-kilpailuissa tullaan jakamaan Naistoimikunnan puolestaVihreät kortit 12-, 14- ja 16-vuotiaiden luokissa. Kussakin ikäluokassapalkitaan yksi tyttö ja yksi poika. Kyseessä on stipendi, joka jaetaan reiluapeliä esittäville junioreille, joilla on positiivinen ja tsemppaava ilme niinkentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Vihreä kortti oikeuttaa 100 euronstipendiin.

JGP-sarjan arvonta

Vuoden 2016 JGP-kilpailusarjaan osallistuneiden kesken onarvottu pääsyliput (kaksi lippua kahdelle päivälle) lokakuussa 2016 pelattavaanStockholm Openiin. Arvonnan voittaja on: Emma Kuusisto JyväskylänTennisseurasta. Emma on pelannut 12-vuotiaiden sarjaa.

Jaa:

Seuraava uutinen: 16-vuotiaiden SM-mitalit ratkottiin… →