Jukka Roihalle ITF:n tunnustus

25.6.2007  |  15:00

Award for Services to the Game

Kansainvälinen Tennisliitto ITF piti juhannusviikonvaihteessa vuosikokouksensa Tunisiassa. Vuosikokous myönsi Suomen Tennisliiton edelliselle puheenjohtaja Jukka Roihalle ”Award for Services to the Game” –tunnustuksen. Roiha oli Tennisliiton hallituksen jäsen vuosina 1992-94 ja varapuheenjohtaja vuonna 1995. Liiton puheenjohtajana hän oli kahteen eri otteeseen, vuosina 1996-99 ja 2002-05. Roiha hankki omalla toiminnallaan ja aktiivisuudellaan Tennisliitolle molempina puheenjohtajakausinaan merkittävästi yhteistyökumppaneita ja tukijoita.
Hänen ansiostaan Suomi toimii pilottimaana Kansainvälisen Tennisliiton maailmanlaajuisessa "ITN – kansainvälinen tennisnumero" -projektissa. Tällä hetkellä Roiha on Suomen Tenniksen Tukisäätiön puheenjohtaja. Tunnustuksen sai kaikkiaan kaksitoista henkilöä.
Suomalaisista tennisvaikuttajista tunnustuksen on aiemmin saanut Erik S.Berner.
ITF:n vuosikokouksessa oli 225 edustajaa 103:sta maasta. Liiton puheenjohtaja italialainen Francesco Ricci Bitti valittiin yksimielisesti jatkamaan kolmannelle kaudelle, samoin jatkavat hallituksen kaikki 12 jäsentä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Nurmi-Saarinen ja Nurminen-Paukku… →