Juho Paukku aloittaa Davis Cupissa perjantaina

3.4.2014  |  14:30

Suomen kakkonen, Juho Paukku, aloittaa perjantaina Talissa Suomen ja Bosnia ja Hertsegovinan välisen Davis Cup -ottelun, joka on Eurooppa-Afrikan II ryhmän toista kierrosta.
Paukku saa vastaansa Bosnia ja Hertsegovinan ykkösen, Damir Dzumhurin. Heidän jälkeensä Suomen ykkönen, Jarkko Nieminen, kohtaa vastustajan kakkospelajaan, Mirza Basicin.
Jarkko Nieminen piti alkuviikosta parin päivän harjoitustauon ärhäkän vatsataulun vuoksi, mutta torstaina olo oli mainio ja hän saattoi vetää täydet treenit.
-Tauti tuli nopeasti, mutta lähti yhtä nopeasti, onneksi, totesi Jarkko Talissa. – Minulla on hyvä fyysinen pohja, täytyy vain tankata hyvin.

Lauantaina Davis Cupin ohjelmassa on nelinpeli, johon Suomen kapteeni nimesi odotetusti Henri Kontisen ja Jarkko Niemisen. Bosnilaisten kapteeni Aljosa Piric puolestaan nimesi Mirza Basicin ja Tomislav Brkicin.

Kolmantena pelipäivänä, sunnuntaina, Davis Cupissa kohtaavat aina joukkueiden ykköset, niin nytkin. Klo 13 aloittavat Jarkko Nieminen ja Damir Dzumhur, joiden jälkeen pelaavat Juho Paukku ja Mirza Basic.

Otteluaikataulu Talissa
Perjantai 4.4.2014
15.40 Joukkueiden esittely
16.00 Juho Paukku – Damir Dzumhur
n 20 minuutin tauko, jonka jälkeen
Jarkko Nieminen – Mirza Basic

Lauantai 5.4.2014
14.50 Joukkueiden esittely
15.00 Henri Kontinen/Jarkko Nieminen – Mirza Basic/Tomislav Brkic

Sunnuntai 6.4.2014
13.00 Jarkko Nieminen – Damir Dzumhur
n 20 minuutin tauko, jonka jälkeen
Juho Paukku – Mirza Basic

Jaa:

Seuraava uutinen: Bosnia ja Hertsegovina… →