Joukanen ja Ussher puolivälieriin TE14-kisassa Narvassa

16.1.2014  |  17:16

HVS:n Paula Joukanen (TE 160) ja Nicola Ussher (TE 388) voittivat torstaina toisen kierroksen ottelunsa TE 14v Junior Tour -turnauksen kaksinpelissä Narvassa, Virossa.
Kahdeksanneksi sijoitettu Paula kukisti Viron Maileen Nuudin ja saa vastaansa kakkossijoitetun Venäjän Polina Krupchenkon (TE 30). Nicola puolestaan voitti viidenneksi sijoitetun Viron Maria Kaulin kolmessa erässä. Tämä oli Nicolan toinen voitto Kaulista, edellinen oli toissa kesältä Riiasta. Puolivälierissä Nicola kohtaa venäläiskarsija Anfisa Korolkovan (TE 317), joka pudotti avausottelussaan kisan ykkössijoitetun Latvian Deniza Marcinkevican.
Karsinnasta pääsarjaan noussut HLK:n Bea Kivikoski hävisi toisella kierroksella kolmossijoitetulle Venäjän Sabrina Alilychevalle.
Tyttöjen nelinpelissä suomalaisparit Cecilia Johansén ja Liisa Vehviläinen sekä Joukanen ja Ussher ovat edenneet puolivälieriin.

Poikien nelinpelissä LTS:n Roni Hietaranta ja Viron Oskar Irdoja ovat edenneet puolivälieriin, mutta TaTS:n. Peetu Pohjola ja Roni Rikkonen kokivat heti tappion.

Tennis Europe 14 Junior Tour -turnaus
11.-19.1.2014 Narva, Viro

Tyttöjen kaksinpeli
2.kierrosta: Nicola Ussher – Maria Kaul Viro (5.) 61 46 64, Sabria Avilycheva Venäjä – Bea Kivikoski (karsija) 61 61 Paula Joukanen (8.)  – Maileen Nuudi Viro 64 64
Tyttöjen nelinpeli
1.kierrosta: Sofiya Chekhlystova/Carol Plakk Viro – Bea Kivikoski/Margriet Timmermans Hollanti 63 64, Cecilia Johansén/Liisa Vehviläinen – Hanna ja Loora Kaljaste Viro 62 61, Paula Joukanen/Nicola Ussher – Anfisa Korolkova/Anastasia Ryzhova Venäjä 76(2) 64
Poikien nelinpeli
1.kierrosta: Carl Bret Parko/Johannes Seeman Viro – Peetu Pohjola/Roni Rikkonen 16 61 [10-5], Roni Hietaranta/Oskar Irdoja Viro – Patrick Peterson/Kevin Suvi Viro 63 64

Seuraava uutinen: Jarkko ja Tursunov… →